Kelly McGillis, la 59 de ani: Cum arată azi iubita lui Tom Cruise din „Top Gun“

Partenera lui Tom Cruise din „Top Gun“ nu mai seamănă cu actriţa sexy din filmul care a făcut-o celebră.

În 1986, când "Top Gun" o propulsa printre cele mai frumoase femei din lume, Kelly McGillis avea 29 de ani şi era irezistibilă. Apariţia sa alături de Tom Cruise şi secvenţele din film reluate în videoclipul piesei "Take My Breath Away", a trupei Berlin, au transformat-o într-o frumuseţe emblematică a anilor '80-'90. Şi nu era deloc uşor să ajungi într-un asemenea top când concurenţa era acerbă, iar Cindy Crawford, Linda Evangelista, Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Elle MacPherson, Helena Christensen și Eva Herzigova, dar şi nume mari din muzică şi film, de la Madonna şi Kim Wilde până la Kim Basinger, se aflau la apogeu.



"Top Gun" a reprezentat un mare succes, având încasări de peste 350 de milioane de dolari în condiţiile în care bugetul filmului a fost de numai 15 milioane de dolari. Din distribuţie au mai făcut parte, pe lângă Tom Cruise şi Kelly McGillis, Val Kilmer, Meg Ryan, Michael Ironside sau Tom Skerritt.

McGillis a interpretat rolul instructorului Charlie Blackwood, de care se îndrăgosteşte protagonistul filmului, Pete "Maverick" Mitchell, jucat de Tom Cruise, iar actrița a ajuns atunci în vârful cel mai înalt al carierei sale.
Ea a mai jucat în "Witness", cu Harrison Ford, rol pentru care a fost nominalizată la Globul de Aur și premiul BAFTA, și în "The Accused", cu Jodie Foster, în 1988.

Anii au trecut şi cu fiecare deceniu care s-a aşternut peste succesul de la finele anilor '80 ea şi-a pierdut din notorietatea de care se bucura, dar şi din trăsăturile fizice cu care a cucerit întreaga lume.
Spre deosebire de partenerul ei, Tom Cruise, cu cinci ani mai tânăr decât ea, care a devenit un superstar la Hollywood şi care la 54 de ani se încăpăţânează să nu îmbătrânească (e drept, presa a scris deseori despre operaţiile estetice pe care actorul le-ar fi făcut), Kelly nu mai are nimic din farmecul de care s-au îndrăgostit generaţii de tineri.


Ajunsă la un pas de pragul celor 60 de ani, actriţa americană îşi arată acum vârsta din plin. Totuși, trebuie menționat că n-a avut o viaţă liniştită - în 1982, înainte de a deveni vedetă, a fost violată de doi bărbaţi care au spart uşa casei şi au ameninţat-o că o ucid cu cuţitul. Trauma i-a răvăşit viaţa - după ani de chin, în care nu putea să doarmă şi se temea tot timpul, ea a povestit în 1988, într-un interviu publicat de revista People, experienţa terifiantă prin care a trecut.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 Octombrie 2017
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • adrian pe 23 Sep 2017, 21:38
    Kelly McGillis

    Frumoasa femeie!Pacat ca anii au trecut si peste ea ca si peste noi toti in general.

    0
    0

  • daniel pe 2 Oct 2016, 08:11
    Tineretea.

    La varsta de 59 de ani arata normal, ca oricare femeie normala fara operatii estetice.

    2
    0

  • Corina pe 1 Oct 2016, 23:10
    naturalete

    Arata exact asa cum e, adica fara operatii estetice ca mai toate actritele care n-au ajuns nici la 50 de ani si s-au "hacuit"! Una e sa ai 30 de ani si alta 60! Dar se pare ca unii nu vad diferenta...

    2
    0

  • Claudiu pe 1 Oct 2016, 18:58
    viermi

    Si-a trait traiul, si-a mancat malaiul.La munca cu ea p.s.asta este deja plina de cucoti,nici daca ma plateste nu dorm cu ea

    1
    5

  • constantin pe 28 Sep 2016, 18:06
    pro

    arata foarte bine,ca orice bunicuta simpatica,la varsta ei..

    2
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod