Top Gun, după 26 de ani: Cum arată acum partenera lui Tom Cruise

10 Iulie 2012
Actriţa Kelly McGillis, care a jucat alături de Tom Cruise în filmul "Top Gun", s-a schimbat foarte mult de la apariţia filmului care a făcut-o celebră.

Actriţa Kelly McGillis, care a jucat alături de Tom Cruise în filmul "Top Gun", s-a schimbat foarte mult de la apariţia filmului care a făcut-o celebră.

McGillis a interpretat în "Top Gun" rolul instructorului Charlie Blackwood, de care se îndrăgosteşte protagonistul filmului, Pete "Maverick" Mitchell, jucat de Tom Cruise.

Actriţa are acum 55 de ani, informează site-ul stylelist.com, citat de agenția Mediafax, iar trecerea timpului şi-a pus amprenta pe modul în care arată acum.

Dacă partenerul său din "Top Gun" nu s-a schimbat foarte tare de la apariţia celebrei pelicule de la mijlocul anilor '80, Kelly McGillis nu mai seamănă acum cu eroina din acel film.

Pe data de 7 iunie, Kelly McGillis a împlinit 55 de ani, în timp ce Tom Cruise are acum 50 de ani.

"Top Gun" a apărut în anul 1986 şi a reprezentat un mare succes, având încasări de peste 350 de milioane de dolari în condiţiile în care bugetul filmului a fost de 15 milioane de dolari, notează Mediafax.Din distribuţie au mai făcut parte, pe lângă Tom Cruise şi Kelly McGillis, Val Kilmer, Meg Ryan, Michael Ironside sau Tom Skerritt.

 

Foto: Mediafax

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • evamonica pe 10 Iul 2012, 09:33
    Saraca

    Oare ce viata adus de arata asa? Saraca. Pare mult mai batrana de 55 ani. Nu o avantajeaza cularea parului dar si fata neingrijita....

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod