Pink, afirmații bizare despre fiica sa

Cântăreaţa americană a declarat într-un interviu că fiica ei în vârstă de 13 luni are capacităţi paranormale şi poate să comunice cu spiritele unor persoane decedate.
Cântăreaţa americană a declarat într-un interviu că fiica ei în vârstă de 13 luni are capacităţi paranormale şi poate să comunice cu spiritele unor persoane decedate.

Pink şi soţul ei Carey Hart au împreună o fiică, Willow, în vârstă de 13 luni. Cântăreaţa americană, în vârstă de 32 de ani, crede cu tărie în faptul că bebeluşii au o legătură puternică cu lumea spirituală şi este convinsă că Willow a "văzut" spiritele unor persoane decedate, de mai multe ori în ultimele luni, informează site-ul music-news.com, citat de agenția Mediafax.

"Da, absolut! Ea vede spirite tot timpul.
Cred că ei (bebeluşii) pot să vadă spirite, iar Willow a încercat să ofere biscuitul ei unei entităţi care se afla chiar în faţa ei, spre care râdea, de mai multe ori în ultimele şase luni"
, a declarat artista americană într-un interviu acordat în emisiunea radiofonică "Kyle and Jackie O" din Australia.

Pink adoră să organizeze întâlniri de joacă pentru Willow, deşi acestea nu se sfârşesc întotdeauna cu bine. Fiica ei poate fi uneori "puţin cam violentă", deşi de obicei se poartă frumos cu ceilalţi copii.

"Willow se descurcă bine când vine vorba să împartă ceva cu ceilalţi, dar dacă unul dintre copii nu vrea să ia jucăria pe care ea i-o oferă, atunci ea îl bate în cap pe acel copil cu jucăria respectivă.
E o persoană care împarte cu agresivitate"
, a declarat amuzată cântăreaţa americană.

Pink a răspuns şi unor întrebări puse, în direct, de ascultătorii emisiunii, iar una dintre ele a părut să o afecteze. Artista a fost întrebată dacă are regrete. Spunând că acesta este "un subiect întunecat", Pink a făcut următoarea confidenţă: "Am un singur regret în întreaga mea viaţă. Atunci când mama m-a tras de păr, am tras-o şi eu de păr şi am împins-o, iar ea a căzut pe scări.
Îmi doresc să nu o fi împins pe mama mea pe scări, când aveam 12 sau 13 ani. Ne-a şocat pe amândouă. S-a întâmplat probabil cu puţin timp înainte ca ea să mă alunge de acasă".


Cântăreaţa şi sportivul participant la cursele de motocros Carey Hart, în vârstă de 33 de ani, s-au căsătorit în ianuarie 2006, s-au separat în februarie 2008 şi s-au împăcat în 2009. Fiica lor Willow Sage s-a născut pe 2 iunie 2011.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
9 Iulie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod