Kate Moss a împlinit 46 de ani: 25 de imagini cu una dintre cele mai frumoase femei din lume

La 46 de ani împliniți pe 16 ianuarie, Kate Moss rămâne un etalon al frumuseții feminine și una dintre cele mai importante nume din industria modei.

Kate Moss a pătruns în lumea modei în anii '90. Ea a atras atenţia mai multor agenţii de modelling după ce un set de poze alb-negru cu ea, făcute de Corinne Day, a fost publicat în revista britanică The Face.

Deși nu se încadra în tiparele tot mai restrictive aplicate de industria fashion, fiind relativ scundă, cu o constituţie fizică fragilă și delicată, Kate Moss a devenit cunoscută ca "anti-supermodelul", cu o înfăţişare mult diferită de marile nume ale industriei modei de atunci, ce se remarcau prin înălţime şi forme bine conturate.

Moss a semnat contracte cu trei agenţii de modeling - "Women" din New York, "Marilyn" din Milano şi Agenţia "Storm" din Londra și a apărut pe copertele revistelor Allure, Harper's Bazaar, Elle, The Face, Arena, precum și ale edițiilor Vogue din Statele Unite, Marea Britanie, Australia, Italia şi Brazilia.

În total, imaginea ei a fost publicată pe copertele a peste 300 de publicaţii din întreaga lume.

Kate Moos este imaginea unor parfumuri lansate de Calvin Klein, precum Obsession, CK B" şi CK One, și a apărut în clipuri publicitare şi pentru alte branduri importante, precum Burberry, Dolce and Gabbana, Versace, L'Oreal, Yves Saint Laurent, Cerruti 1881 și De Beers Simple Diamond, notează FMD.



Kate Moss a fost în centrul atenţiei la show-uri de modă organizate de designeri de renume, precum Calvin Klein, Chanel şi Versace.

A apărut în documentare TV, precum "Models Close-Up" sau "French and Saunders", dar și în numeroase clipuri muzicale, alături de interpreţi precum Johnny Cash, în piesa "Delia's Gone" sau Elton John, în "The Way You Look Tonight".

Top modelul a participat, alături de Johnny Depp şi Noel Gallagher, membru al grupului Oasis, la proiectul muzical filantropic "The Help Album", derulat de pentru organizaţia caritabilă "War Child".

Kate Moss a jucat și în câteva filme: "The Boy in the Dress" (2014), "Ab Fab: The Movie" (2016), "Zoolander 2" (2016) şi "Red Nose Day Actually" (2017).

În 1997, ea și-a publicat autobiografia, intitulată "Kate: The Kate Moss Book".



Revista "Time" a inclus-o, în 2007, printre cele 100 de persoane cele mai influente din lume. Un an mai târziu, o statuie din aur masiv, ce o reprezenta, a fost expusă la British Museum.

În 2012, Kate Moss s-a clasat pe locul doi în topul Forbes al câştigurilor financiare realizate de fotomodele.

Citește și: Ziua în care Elvis Presley ar fi împlinit 86 de ani. 20 imagini inedite cu Regele rock and roll-ului


Kate Moss a primit un premiu special de recunoaştere a meritelor sale în industria de modă la ceremonia din 2013 a British Fashion Awards.

La 1 iulie 2011, Kate Moss s-a căsătorit cu Jamie Hince, chitarist al trupei The Kills, de care a divorţat în 2016. Vedeta are o fiică, modelul debutant Lila Grace Moss Hack, în vârstă de 18 ani, dintr-o relație cu Jefferson Hack, fondatorul companiei Dazed Media.




Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod