Kate Middleton, cea mai naturală frumuseţe din Marea Britanie

În mod cert, soţia Prinţului William a cucerit inimile britanicilor. Ea s-a impus detaşat într-un sondaj cu tema "Care este femeia cu cea mai naturală frumuseţe din Marea Britanie?". 16% din cele 1.000 de persoane care au răspuns, bărbaţi şi femei deopotrivă, au optat pentru Kate Middleton.

Ideea sondajului a fost să arate modul în care percep britanicii frumuseţea naturală a celebrităţilor. Ducesa de Cambridge a învins concurenţa puternică a vedetelor din showbiz. Ea s-a impus în faţa prezentatoarei Holly Willoughby, care s-a clasat pe locul secund în topul preferinţelor, urmată de cântăreaţa pop Cheryl Cole şi de actriţa Keira Knightley, informează cotidianul Daily Mail.

Sora mai mică a ducesei, Pippa Middleton, s-a clasat pe locul 10, fiind devansată de o sportivă care a participat la Jocurile Olimpice, Jessica Ennis, şi de artista și vedeta TV Myleene Klass.

Cei 1.000 de subiecţi contactaţi au fost rugaţi să numească celebritatea pe care o consideră cea mai naturală frumuseţe din ţară. 16% au ales-o pe Kate Middleton, în timp ce 10% au optat pentru prezentatoarea TV Holly Willoughby.

Pe locul trei, la mică distanţă, s-a situat actriţa Keira Knightley, în timp ce bomba sexy Kelly Brooke ocupă locul al patrulea, cu 8% din voturi, într-o ierarhie dominată de brunete, remarcă Daily Mail.

Medaliată cu aur la Jocurile Olimpice de la Londra, Jessica Enis s-a clasat pe locul 5, urmată de actriţa Emma Watson, care a obţinut 6% din voturi. În vârstă de 22 de ani, vedeta din seria "Harry Potter" este cea mai tânără vedetă din acest top.

Vedeta de televiziune Myleene Klass ocupă locul 7, cu 5% din opţiuni. Mamă a doi copii, ea s-a remarcat atunci când a filmat în junglă, fără machiaj, la reality sho-ul "I'm A Celebrity, Get Me Out of Here" ("Sunt vedetă, scoate-mă de aici").

La 37 de ani, actriţa Kate Winslet este cea mai în vârstă vedetă prezentă în acest top. Ea a fost votată a opta femeie celebră cu o frumuseţe naturală din Regatul Unit, urmată de Cheryl Cole şi de Pippa Middleton.

Sondajul a fost realizat de St. Ives, un brand de produse de îngrijire a pielii- Leah Doherty, managerul companiei, a declarat că din ce în ce mai multe femei celebre apelează la machiaj pentru a-şi sublinia frumuseţea naturală. "Celebrităţile fără machiaj sunt privite ca nişte extratereştri în lumea vedetelor", a declarat el.

Top 10 femei celebre din Marea Britanie cu o frumuseţe naturală

1.  Kate Middleton



2.  Holly Willoughby



3.  Keira Knightley



4.  Kelly Brook



5.  Jessica Ennis



6.  Emma Watson



7.  Myleene Klass



8.  Kate Winslet



9.  Cheryl Cole



10. Pippa Middleton

Foto: AFP / Mediafax. Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 Octombrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod