Jude Law, noul papă în chiloți: Starul provoacă imaginația femeilor în primul trailer al noului sezon al serialului „The Young Pope“

Jude Law face ravagii pe plajă în trailerul seriei "The New Pope"


De-a lungul celor şase luni de filmări au circulat pe reţelele de socializare numeroase imagini în care John Malkovich apărea defilând prin faţa Vaticanului îmbrăcat în straie papale şi alte imagini cu Jude Law în timp ce se plimba pe malul mării în costum de baie, aşa cum se poate vedea şi în trailerul oficial al noii producţii.

Potrivit Variety, "The New Pope" nu va fi o urmare a serialului "The Young Pope", ci o serie limitată din lumea papalității moderne.

Filmările la acest sezon de nouă episoade au început anul trecut în Italia. Regizorul Paolo Sorrentino, realizatorul unor capodopere precum "La grande belleza", laureat cu Oscar pentru cel mai bun film străin, și "Youth", a filmat la Roma, apoi la Veneţia, pe Gran Canale şi în zone emblematice ale oraşului lacustru, precum Piaţa San Marco.

"The Young Pope" a debutat pe Sky în octombrie 2016, apoi pe HBO, în ianuarie 2017. Jude Law a primit o nominalizare la Globurile de Aur pentru rolul său din serial.

John Malkovich a fost de două ori nominalizat la Oscar, la categoria "cel mai bun actor în rol secundar", pentru "Places in the Heart" şi "In the Line of Fire".
Cariera sa se întinde pe trei decenii, iar între filmele în care a jucat se numără "Dangerous Liaisons", "Con Air" şi peliculele din franciza "Red". Şi-a jucat propriul rol în "Being John Malkovich" al lui Spike Jonze, iar "The New Pope" va fi una dintre puţinele producţii de televiziune la care a lucrat.

Actorul britanic Jude Law a fost nominalizat la premiul Oscar în 1999, pentru rolul din filmul lui Anthony Minghella "Talentatul domn Ripley". Pentru acelaşi rol a câştigat şi un premiu BAFTA, în 2000.
În 2003, Law a fost din nou nominalizat la premiul Oscar, pentru rolul dintr-un alt film al regretatului regizor Anthony Minghella, "Cold Mountain".

În 2009, Jude Law s-a bucurat de succes cu interpretarea lui Hamlet pe Broadway, fiind nominalizat şi la premiile Tony pentru acest rol, dar şi cu filmele din seria "Sherlock Holmes", regizate de Guy Ritchie, fostul soţ al Madonnei.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod