Jon Bon Jovi, la bustul gol: Ca la 20 de ani!

Rockerul în vârstă de 54 de ani se menţine într-o formă excelentă. El a fost fotografiat de paparazzi la plajă.

Adevărul este că Jon Bon Jovi a arătat bine întotdeauna. Dar faptul că la 54 de ani reuşeşte să nu-şi piardă atuurile reprezintă un lucru notabil şi nu la îndemâna oricui.

Rockerul american rezistă cu brio la testul timpului şi se menţine într-o formă de invidiat. O dovedesc fotografiile făcute duminică de paparazzi, în St Barths, destinaţia exotică pe care Jon Bon Jovi a ales-o pentru o vacanţă de Sărbători. Acelaşi chip luminos, cu o expresie tinerească, ca acum trei decenii, aşa cum îl ştim cu toţii de ani de zile, dantură perfectă, acelaşi corp tonifiat şi un abdomen destul de plat - sunt caracteristicile fizice care îl menţin pe Jon pe lista celor mai simpatizaţi artişti din lume.



Cântăreţul a început ziua îmbrăcat cu o pereche de bermude negre şi un tricou gri fără mâneci, care îi lăsa la vedere tatuajele de pe braţe. Mai târziu, el a rămas doar în panataloni şi a intrat în apă, arătându-şi abdomenul tonifiat. Fără exagerare, cu tot părul lui cărunt, Bon Jovi părea mult sub vârsta lui.

Starul şi soţia lui, Dorothea Hurley, s-au relaxat pe plajă în compania actorului Jake Gyllenhaal şi a iubitei acestuia, Greta Caruso, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

Cu o carieră care traversează trei decenii, Jon Bon Jovi se bucură de un mariaj de lungă durată.
Artistul s-a căsătorit în aprilie 1989, în Las Vegas, cu Dorothea Hurley, iubita lui din timpul liceului.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod