Jon Bon Jovi, la bustul gol: Ca la 20 de ani!


Rockerul în vârstă de 54 de ani se menţine într-o formă excelentă. El a fost fotografiat de paparazzi la plajă.

Adevărul este că Jon Bon Jovi a arătat bine întotdeauna. Dar faptul că la 54 de ani reuşeşte să nu-şi piardă atuurile reprezintă un lucru notabil şi nu la îndemâna oricui.

Rockerul american rezistă cu brio la testul timpului şi se menţine într-o formă de invidiat. O dovedesc fotografiile făcute duminică de paparazzi, în St Barths, destinaţia exotică pe care Jon Bon Jovi a ales-o pentru o vacanţă de Sărbători. Acelaşi chip luminos, cu o expresie tinerească, ca acum trei decenii, aşa cum îl ştim cu toţii de ani de zile, dantură perfectă, acelaşi corp tonifiat şi un abdomen destul de plat - sunt caracteristicile fizice care îl menţin pe Jon pe lista celor mai simpatizaţi artişti din lume.Cântăreţul a început ziua îmbrăcat cu o pereche de bermude negre şi un tricou gri fără mâneci, care îi lăsa la vedere tatuajele de pe braţe. Mai târziu, el a rămas doar în panataloni şi a intrat în apă, arătându-şi abdomenul tonifiat. Fără exagerare, cu tot părul lui cărunt, Bon Jovi părea mult sub vârsta lui.

Starul şi soţia lui, Dorothea Hurley, s-au relaxat pe plajă în compania actorului Jake Gyllenhaal şi a iubitei acestuia, Greta Caruso, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

Cu o carieră care traversează trei decenii, Jon Bon Jovi se bucură de un mariaj de lungă durată.
Artistul s-a căsătorit în aprilie 1989, în Las Vegas, cu Dorothea Hurley, iubita lui din timpul liceului.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod