Jon Bon Jovi

Jon Bon Jovi, căsătorit de 27 de ani cu iubita din liceu. Secretul mariajului său

Rockerul care a cucerit milioane de inimi i-a rămas credincios celei pe care o iubeşte încă din timpul liceului. Jon Bon Jovi dezvăluie care este secretul mariajului său rezistent.

La 54 de ani, Jon Bon Jovi rămâne unul dintre cei mai sexy rockeri. Arată foarte bine, ca întotdeauna, iar vocea lui inconfundabilă îi asigură un eşantion consistent de admiratoare. Cu o carieră care traversează trei decenii, artistul american este totodată şi fericitul exemplu, foarte rar dealtfel, de bărbat celebru din showbiz cu un mariaj de lungă durată.

Puţine vedete din lumea artistică se pot mândri cu o căsnicie atât de lungă şi de fericită: în aprilie 1989, Jon Bon Jovi s-a însurat la Las Vegas cu iubita lui din timpul liceului, Dorothea Hurley, şi însurat a rămas! Se întâmpla într-o scurtă pauză între concerte, pe fugă, încât n-au avut timp nici să-şi cumpere verighete şi să plece în luna de miere.



Succesul, mediul artistic şi toate tentaţiile care sigur l-au ispitit pe starul american nu l-au făcut să-şi piardă capul; adorat de femei din toată lumea, artistul i-a rămas credincios marii sale iubiri, cea care i-a fost alături şi care l-a susţinut neîncetat.

Într-un interviu acordat emisiunii de televiziune "Sunday Night", muzicianul a dezvăluit care este secretul căsniciei sale de 27 de ani. El a spus că se simte mândru că a ales bine din prima şi a spus că un mariaj rezistent se bazează pe respectul mutual.
Dar înainte de toate, trebuie să ştii când să deschizi gura şi când s-o ţii închisă, a mărturisit el: "Începe cu asta, corect? Şi trebuie să ştii să asculţi. Şi să ştii când să vorbeşti şi când să taci."

Bon Jovi a adăugat că nu este uşor să aperi un mariaj de pericolele care îl pot submina, dar asta nu are legătură cu lumea rockului sau cu showbiz-ul, ci este valabil pentru oricine. "Ce naiba înseamnă asta? Înseamnă orice. E o lume dură. Nu este uşor", a spus el.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Noiembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod