Ce tip de blugi ar trebui să porți în funcție de siluetă

Modelele de jeanși evazați te avantajează dacă ai picioarele lungi și subțiri, iar blugii slim fit ți se potrivesc dacă ești plinuță
Având la dispoziție atât de multe modele, culori și stiluri de blugi, este de multe ori o misiune foarte dificilă să alegi perechea care ți se potrivește cel mai bine. Dincolo de preferințele personale, trebuie să ții cont și de forma corpului tău când îți alegi o pereche de jeanși. Iată de ce ar trebui să ții cont pentru ca blugii pe care îi porți să-ți pună formele în valoare și să te avantajeze:

Clepsidră

Un corp în formă de clepsidră este definit de o talie îngustă, șolduri și bust voluminoase. Formele tale sexy pot fi foarte bine evidențiate de o pereche de blugi slim fit.
Alege-i pe cei în culori solide, închise sau deschise, dar evită-i pe cei cu zone estompate, care pot crea iluzia unor picioare groase. Și blugii regular cut, sumecați în partea de jos te avantajează pentru că echilibrează volumul din zona șoldurilor.


Înaltă

Dacă ești înaltă și ai picioarele subțiri, jeanșii evazați, care încep să se lărgească treptat din dreptul genunchilor sunt ideali pentru tine. Îți vor pune picioarele în evidență și vor reuși să ofere un echilibru vizual perfect.
De asemenea, blugii cu efect decolorat se potrivesc perfect celor cu picioare lungi pentru că aduc un plus de volum.


Forme androgine

În cazul în care formele tale nu sunt foarte bine evidențiate, jeanșii strâmți nu te vor avantaja foarte mult. Alege în schimb modele ceva mai largi, așa cum sunt cele de tipul boyfriend jeans. Sunt suficient de largi încât să creeze impresia de forme, dar fără a adăuga prea mult volum. Dacă îți plac blugii de tipul skinny, atunci asociază-i cu un top voluminos.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod