Rochie roşie elegantă şi sexy

3 culori care garantează un look elegant

Culoarea hainelor noastre este la fel de importantă ca şi materialul sau stilul. Însă există 3 nuanţe în care vei arăta bine indiferent de aceste criterii!
Există câteva culori pentru care dacă optezi, vei arăta extrem de bine şi de elegantă, indiferent de ocazie sau de stilul care te caracterizează.

Conform Brightside, ştilişii recomandă 3 culori care te vor face întotdeauna să ai un look elegant şi să pari îmbrăcată "scump", deşi nu ai investit prea mult în haine. Află care sunt:

Alb


Albul este noul negru în materie de culori care îţi conferă eleganţă. Ar trebui să porţi o rochie albă din cap până în picioare, accesorizată cu bijuterii negre sau în culori neutre pentru contrast.


Albul merge bine cu un albastru discret sau nuanţe de gri.

Dacă vrei să ieşi în evidenţă, pune-ţi o haină albă şi ochelari se soare, vei arată ca o vedete de la Hollywood.

O pereche de pantofi albi sau o geantă albă pot transforma orice ţinută banală într-una extrem de elegantă.

Roşu


Roşul a semnificat întotdeauna senzualitate şi opulenţă, de aceea dacă optezi pentru un obiect vestimentar de această culoare trebuie să ai grijă ca machiajul, părul şi pielea ta să arată perfect.

Combinaţia roşu şi negru este prea dramatică, aşa că optează pentru nuanţe calde de maro sau bej deschis în locul celei din urmă. Singurele excepţii permise care au culoarea negru pot fi încălţămintea sau accesoriile.


Orice accesoriu roşu poate aduce un plus ţinutei tale.

O ţinută roşie ar trebui să fie cât mai simplă. Nu înseamnă că exagerezi dacă şi rujul va fi tot roşu, ci din contră poţi fi foarte elegantă. Nu sunt interzise mici elemente albe sau roz în acest caz.

Albastru închis


Albastrul închis va da întodeauna senzaţia de scump şi îţi vor oferi o eleganţă discretă. Această culoare are capacitatea de a se combina frumos atât cu roşu, cât şi cu alb.

O jachetă albastră în linii drepte, dintr-un material gros de lână se combină perfect cu pantaloni, blugi sau fuste creion.


În afară de roşu şi alb, o vestimentaţie de culoare albastru închis merge perfect cu un palton sau un sacou maro cald.

Pentru mai multă îndrăzneală, poţi adăuga elemente discrete animal print la o astfel de ţinută.

O ţinută numai în această culoare te poate subţia la fel ca atunci când porţi un costum complet negru. Pnetru varietate, adaugă accesorii albe sau roşii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod