Ce tip de blugi ar trebui să porți în funcție de siluetă



Plinuță

Blugii cu o croială clasică, dreaptă, se potrivesc de minune cu o pereche de pantofi cu toc, în cazul în care ai câteva kilograme în plus. Forma dreapta a blugilor va oferi iluzia unor picioare alungite și subțiri. De asemenea, ar trebui să eviți una dintre greșelile majore pe care le fac femeile plinuțe, și anume să aleagă haine largi sub care să te "ascunzi". Vei obține efectul contrar, adăugând și mai mult volum. Este valabil și în privința blugilor: optează pentru cei care îți pun formele în valoare, cu o croială strânsă pe picior.
Blugii cu talie înaltă te vor ajuta să camuflezi colăceii, fiind perfecți și pentru a crea iluzia unor picioare mai lungi. Optează pentru jeanși în culori închise, care au efectul vizual de subțiere.



Minionă

Pentru o minionă, blugii cu talie înaltă fac adevărate minuni. Poartă-i cu topuri scurte sau tricouri băgate în pantaloni în partea din față. De asemenea, blugii evazați începând de la mijlocul pulpei în jos se potrivesc excelent cu pantofii cu toc înalt sau platforme.
Ai grijă să fie suficient de lungi încât să acopere încălțările și să creeze iluzia unor picioare lungi. Și blugii skinny ți se potrivesc foarte bine. Nu uita că orice pereche de pantaloni porți aceasta trebuie scurtată perfect pe lungime. Dacă sunt prea lungi sau suflecați, vei părea și mai scundă.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod