John Travolta a împlinit 67 de ani: Prima aniversare fără marea lui iubire

Aniversare tristă pentru John Travolta: starul a împlinit 67 de ani și înfruntă durerea pierderii femeii pe care a iubit-o enorm, Kelly Preston.
Puține povești de dragoste de la Hollywood au avut parte de fericirea și de încercările pe care le-au trăit Travolta și Kelly Preston. Se iubeau foarte mult și asta se vedea de fiecare dată când erau împreună. În toate fotografiile aveau gesturile unor îndrăgostiți de-a pururi, pe care nimeni și nimic nu-i va despărți.

Travolta a împlinit 67 de ani pe 18 februarie. E prima aniversare fără marea lui iubire, răpită de boala necruțătoare - Kelly Preston s-a stins din viață în iulie 2020, la 57 de ani, din cauza unui cancer la sân cu care a luptat doi ani.

O poveste de iubire cum alta n-a mai fost


Actrița și fostul model și John Travolta erau căsătoriți de 29 de ani. Amândoi membri ai Bisericii Scientologice, ei s-au cunoscut în 1987, în timpul filmărilor pentru "The Experts" și și-au unit destinele în 1991, la Paris.



La a 28-a aniversare a mariajului lor, Preston spunea că John este cel mai minunat bărbat pe care l-a cunoscut. "Mi-ai dăruit speranță când mă simțeam pierdută, m-ai iubit cu răbdare și necondiționat... m-ai făcut să râd mai mult decât orice al om... am împărțit împreună și bune și rele."



În 2018, Kelly Preston a dezvăluit, în emisiunea "Watch What Happens Live!", realizată de Andy Cohen, că povestea ei de iubire cu John Travolta a fost mai complicată la început. Nimic nu a împiedicat-o să se îndrăgostească de starul din "Grease", nici măcar faptul că ea era căsătorită atunci. Cohen a întrebat-o dacă relaţia sa cu Travolta a fost dragoste la prima vedere, iar Kelly a răspuns: "Cam aşa ceva". Apoi, a explicat: "Nu aveam o căsnicie fericită, să fiu cinstită.

Eram cu persoana greşită."

Kelly era căsătorită cu Kevin Gage când s-a îndrăgostit de Travolta. Ea şi Kevin au divorţat la scurt timp, în 1987, după un mariaj de doi ani, iar în 1991 actriţa s-a căsătorit cu Travolta.

Când Andy Cohen a întrebat-o care e cea mai bună şi cea mai rea parte în căsnicia ei cu Travolta, actriţa a răspuns: "Sunt multe părţi bune. Buzele lui, dansul, faptul că e amuzant, râde. Dansăm tot timpul, tot timpul. Copiii dansează cu noi, mergem la dans. Adorăm asta", a mărturisit actriţa.

Tragedia prin care au trecut împreună


Pierderea soției a fost a doua tragedie prin care a trecut Travolta. Fiul lor, Jett, a murit în ianuarie 2009, la vârsta de 16 ani, din cauza unui atac cerebral, în casa din Bahamas a familiei.

Băiatul suferea de autism și boala Kawasaki (sindromul limfo-cutaneo-mucos, o afecțiune autoimună, caracterizată prin vasculita febrilă a vaselor medii și mici din organism) și a suferit o criză.

El a căzut și s-a lovit la cap, iar paramedicii nu au reușit să-i salveze viața.



După decesul soției, actorul american a anunțat că se va retrage o perioadă pentru a se dedica copiilor săi, rămași fără mamă. Travolta și Kelly Preston aveau doi copii - o fiică, Ella Blue, în vârstă de 20 ani, şi un băiat, Benjamin, în vârstă de zece ani.

În memoria mamei


Singura alinare de care se agață acum Travolta o reprezintă copiii săi. Recent, actorul a recreat celebrul duet pe care l-a făcut în 1978 cu Olivia Newton-John în clasicul "Grease", dansând cu fiica lui, Ella (20 de ani), într-un clip pentru Super Bowl.

Cei doi au dansat și în august, în memoria lui Kelly Preston. "Eu și fiica mea @ella.travolta dansăm în memoria mamei. Unul dintre lucrurile ei preferate pe care îl făcea cu mine", a scris Travolta după ce a postat înregistrarea pe Instagram.

Citește și: Jennifer Aniston a împlinit 52 de ani.
25 de imagini cu vedeta pe care fanii o vor din nou lângă Brad Pitt

În noiembrie, de Ziua Recunoștinței, în prima lui vacanță fără soția sa, John Travolta le-a mulțumit pe Instagram fanilor care l-au copleșit cu mesaje de susținere, scrie Daily Mail: "Vreau doar să folosesc acest moment pentru a vă mulțumi tuturor pentru că m-ați sprijinit într-un mod atât de incredibil în acest an. O Zi a Recunoștinței fericită și toată dragostea", le-a transmis actorul.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod