Jessie J îi roagă pe oameni să nu mai comenteze greutatea unei femei, după ce a fost întrebată dacă este însărcinată

Cântăreața britanică nu mai suportă ca oamenii să critice aspectul fizic al altor persoane.
Tendinta multor utilizatori care obisnuiesc sa comenteze pe retelele de socializare aspectul fizic al altor persoane a determinat-o pe Jessie J sa ia pozitie. Mesajul vedetei, adresat celor care se amuza pe seama felului in care arata unii oameni, reprezinta un nou prilej de a ne reaminti ca niciodata nu este potrivit sa comentezi despre greutatea sau corpul altei persoane, indiferent de intentie, noteaza Self.com.

„Nu mai comentati despre greutatea oamenilor. Incetati. Sau sa-i spuneti cuiva ca pare insarcinata”, a scris vedeta, marti, pe Instagram.
„Am vazut asta de atatea ori pe retelele de socializare si stiu ca se intampla in viata reala”, a adaugat ea, dezvaluind ca s-a decis sa abordeze acest subiect dupa ce a intrebat-o cineva daca este insarcinata, fiindca asa „parea”.

Conteaza cum te simti


Ea a explicat ca s-a ingrasat la sfarsitul anului trecut, ceea ce nu pare sa o ingrijoreze. „Cat timp ma simt bine, sunt sanatoasa”, a scris ea.

Din pacate, aceeasi persoana care a intrebat-o daca este insarcinata s-a apucat sa-i transmita cateva pareri si sfaturi nesolicitate despre o experienta foarte personala pe care ea a trait-o anul trecut.
„Stia bine prin ce am trecut anul trecut si mi-a spus ce crede despre asta si cum ar trebui sa procedez”, a scris Jessie. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod