Jessica Alba își pune copiii la treabă: „Trebuie să-și facă paturile, să pună și să strângă masa”

Jessica Alba și soțul său, Chash Warren, au vorbit într-un interviu recent despre cum își cresc cei trei copii și ce stil de parenting au adoptat.
Actrița și soțul său au împreună trei copii, două fiice - Honor (12 ani) și Haven (opt ani) și un fiu, Hayes, în vârstă de doi ani și jumătate.

„Eu și Jessica suntem 100% de acord în privința unui lucru în ceea ce privește copiii: nu vrem să devină niște răsfățați”, a declarat Warren. „Nu acceptăm dacă întrec măsura. Încercăm să le impunem valorile pe care le-am învățat la rândul nostru de la părinți”, a adăugat acesta.

„Nu am rețineri în a le impune limite și reguli.
Trebuie să-și facă paturile, să pună și să strângă masa. Sunt lucruri elementare, nu? Participă la treburile casnice și învață să aibă grijă de ei”, a declarat actrița în vârstă de 39 de ani.

Cei doi, care s-au căsătorit în anul 2008, au dezvăluit care sunt atuurile ficăruia ca părinte și cum se echilibrează unul pe celălalt.
„Ea este directă și nu are o problemă să-i pună la punct”, spune Warren.
„Avem o rutină de tipul polițistul bun, polițistul rău. Când ea este mai permisivă, îmi asum eu rolul de a pune piciorul în prag”, adaugă soțul actriței.

Warren spune despre soția să își disciplinează copiii cu afecțiune și că îi place modul în care ea îi încurajează să se implice.

„Cash are abilitatea de a se detașa când apar unele situații. Eu mă implic foarte mult, mai ales când este vorba de o provocare sau un conflict, iar el este mult mai relaxat. Am învățat de la el cum să profit la maximum de timpul pe care îl petrecem cu copiii”, a mărturisit vedeta.

Starul din noul serial „L.A.'s Finest” a mai povestit cum s-a schimbat dinamica în familia lor pe măsură ce au apărut noi membri.

„Nu am realizat cât de ușor este cu un copil pentru că a fost o schimbare totală de la a nu avea copii la a avea un copil.
Când treci de la unul la doi copii, abia atunci realizezi 'Ok, deci nu mai am deloc timp pentru mine'”, a mărturisit Jessica.

„Atunci a fost momentul în care am decis să ne facem puțin timp pentru noi și pentru a ne vedea cu prietenii. Când s-a născut Hayes, fiul nostru care acum are doi ani, toată lumea a avut nevoie de o perioadă de adaptare. Haven și Honor au avut nevoie de timp să se convingă că vor fi întotdeauna importante”, a mai declarat actrița.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
25 Iunie 2020
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod