Jessica Alba, model de femeie puternică: Cum a revenit în prim-plan după 3 nașteri și o afacere complicată

Trei copii minunați și un soț iubitor, o carieră de succes și o afacere pe care a pus-o pe roate. Ar putea Jessica Alba să ceară mai mult?

Pe 28 aprilie a împlinit 39 de ani. O zi mai târziu, cu un pahar de vin în mână, stând lângă un buchet cu flori, Jessica Alba se declara recunoscătoare pentru că, în aceste vremuri tulburi în care vedem cât de fragilă e viața, ea se simte foarte norocoasă. Cu trei copii și un soț iubitor, o carieră de succes și o afacere pe care a pus-o pe roate, nu poate cere mai mult.

"@cash_warren al meu și copiii Honor, Haven și Hayes - mi-au deschis inima către atât de multă iubire și atât de multe binecuvântări. Să fiu sinceră, niciodată n-am cunoscut profunzimea acestui tip de dragoste necondiționată, n-am știut nici că este posibilă", scria, săptămâna trecută, pe Instagram.

Jessica Alba este căsătorită din 2008 cu designerul Cash Warren. Cei doi s-au cunoscut în 2004 pe platourile de filmare ale producţiei "Fantastic Four".

3 sarcini și 6 luni de depresie


Să nu credeți că i-a fost ușor! Împlinirea de care se bucură acum a cerut multă muncă, sacrificii, chiar și disperare și depresie. În 2008, când a născut-o pe Honor Marie, entuziasmul primei sarcini a ajutat-o să revină în formă, la fel de frumoasă și de puternică. E drept, era și mai tânără.

A doua naștere, survenită după trei ani, când a adus-o pe lume pe Haven Garner, i-a dat mai mult de furcă, dar de data asta știa ce are de făcut, iar antrenamentele în sala de fitness au readus-o, ușor-ușor, la nivelul în care își putea continua cariera - parcă nici nu născuse, așa de bine arăta!

Dar a treia oară i-a pus la încercare toată răbdarea și puterea de a lupta. Ajunsese într-un punct critic, în care suferea mult și simțea că se zbate în van, că oricât s-ar strădui, de data asta n-o să-i mai iasă.



"Hayes Alba Warren. 31.12.2017. Cel mai bun cadou pentru a intra în Noul An. Cash şi eu ne simţim extrem de binecuvântaţi. Haven şi Honor sunt deja obsedate de noul lor frate", scria Jessica pe Instagram în ianuarie 2018. De aici începea lungul drum spre întoarcerea în formă pentru a-și continua cariera. Bucuria nașterii, în ultima zi din 2017, a unui băiețel, Hayes, impunea acum mai multă muncă, mai mult chin.

Șase luni mai târziu, Jessica încă trăgea din greu în sala de fitness pentru a-şi recăpăta silueta, dar acest efort a epuizat-o psihic. Progresa foarte lent, ba chiar de multe ori i se părea că bate pasul pe loc - kilogramele în plus acumulate în timpul sarcinii nu se lăsau date jos cu una cu două.

Deşi se antrena intens în sala de fitness din Los Angeles, sub îndrumarea antrenorului Gregg Miele, actrița anunţa că nu se dă bătută: "E atât de greu să revii. Dar nu vă lăsaţi copleşiţi, chiar dacă e al naibii de greu,ai ales după ce ai născut...", a mărturisit ea pe Instagram. Într-un alt mesaj, vedeta dezvăluia că a suferit de depresie postpartum: "Mai am de slăbit 7 kilograme - asta e cea mai mare provocare, ţinând cont că nu m-am îngrăşat la fel de mult cu Hayes. 6 luni de postpartum."

Jessica Alba a vorbit deschis despre cât de greu îi era să lucreze în sala lui Gregg Miele, cunoscut pentru că acceptă să antreneze doar doi clienţi simultan. Sala Heart & Hustle este frecventată de vedete pentru că le pune la dispoziţie aparate de top, dar şi valet, intrare şi parcare privată, masaj şi smoothie-uri.

În cele din urmă, cu eforturi imense, Jessica Alba a trecut peste perioada de blocaj și a reușit să slăbească.
Ea a dezvăluit pentru publicaţia Net-a-Porter că a purtat zi şi noapte, timp de trei luni, un corset dublu pentru a-şi micşora talia. Iar cosmeticiana Shani Darden a spus într-un interviu pentru E! News că tenul vedetei este perfect. "Pielea ei e în regulă. Jessica a avut multe reacţii urâte ale pielii când era copil şi era alergică la aproape orice, aşa că şi-a făcut câteva produse pentru orice fel de probleme de ten", a spus experta.

„Am făcut oameni să plângă“


Pe lângă creșterea a trei copii și truda pentru întoarcerea în lumea filmului, Jessica Alba a avut de gestionat și o afacere complexă căreia îi dedică mult timp și energie. Vedeta a fondat în 2011, după ce a născut primii doi copii, The Honest Company, care vinde produse non-toxice de îngrijire eco-friendly precum scutece, șervețele, produse de baie și de corp pentru bebeluși și pentru adulți, cât și produse de curățare, un business evaluat în prezent la un miliard de dolari.

Așa cum Jessica spunea, n-a fost deloc ușor să ajungă la acest nivel și mai are de învăţat pentru a deveni un manager bun: "Am făcut oameni să plângă. Trebuie să le spun că nu este ceva personal, că trebuie să facem asta, simplu. Şi să nu mai plângem. Mai am de învăţat cum să mă stăpânesc mai mult", mărturisea actrița în 2018.



Afacerea a continuat să se dezvolte. Jessica Alba s-a asociat cu Brian Lee, directorul companiei The Honest Company, pentru a lansa site-ul Honest.com. Ea l-a contactat pe Lee după ce a descoperit că produsele pentru bebeluşi pe care le cumpărase erau pline de substanţe chimice toxice.

Artista a devenit atât de preocupată de produsele pe care le cumpără pentru copiii ei, încât a început să le importe din alte ţări, care au norme de protecţie a consumatorului mult mai stricte decât cele existente în legislaţia americană.

Site-ul oferă sfaturi şi informaţii utile despre aceste substanţe, ajutându-i astfel pe părinţi să evite produsele potenţial dăunătoare.

La începutul acestei luni, compania actriței a donat scutece și alte produse de igienă pentru familiile afectate de pandemia de COVID-19.

Ritualul de frumusețe în perioada de carantină


Jessica Alba a folosit perioada de izolare pentru a se îngriji, astfel încât reluarea activității pe platourile de filmare să nu o prindă nepregătită. Ea a dezvăluit în emisiunea "The Tonight Show", realizată de Jimmy Fallon, că folosește în fiecare dimineață Honest Beauty Prime + Perfect Mask, creată de compania sa de produse cosmetice, Honest Company.

Ea folosește masca de 19,99 dolari pentru că îi curăță porii, dar are și alte beneficii pentru ten. "Și fiica mea Honor (11 ani) o folosește", a mărturisit actrița în legătura video realizată din casa ei, în valoare de zece milioane de dolari. "Este pe bază de fructe de pădure și e bogată în antioxidanți", a mai spus ea.

Actrița adoră măștile faciale, iar fiicele ei, Honor (11 ani) și Haven (opt ani) știu asta, însă fiul ei cel mic, Hayes, în vârstă de doi ani, este tare speriat când îi vede chipul acoperit cu cremă. "De obicei îl sperii pe băiețelul meu de doi ani", a spus vedeta, amuzată.

Jessica Alba, în acțiune la AXN


Imediat după ziua de ei naștere, Jessica Alba și-a anunțat fanii că sezonul doi din serialul "Detectivele din L.A." ("L.A.’s Finest"), un spin-off al francizei "Bad Boys" în care joacă alături de Gabrielle Union va avea premiera pe 8 iunie în State.



O putem urmări și noi pe Jessica în rolul unei polițiste cu o poveste de viață plină de secrete, întrucât de astăzi, de la ora 22.00, pe AXN începe primul sezon din "Detectivele din L.A.", cu câte două episoade în fiecare luni seara.

Serialul urmărește povestea lui Sydney "Syd" Burnett (Gabrielle Union), pe care am văzut-o ultima oară distrugând un cartel de droguri din Miami în "Băieți răi II". Acum, Syd pare că a lăsat trecutul în urmă și se concentrează pe noua ei carieră – detectiv în cadrul poliției din Los Angeles. Când Nancy McKenna (Jessica Alba), o mamă cu un trecut la fel de complex, îi devine noua parteneră, Syd se vede nevoită să se confrunte cu modul în care stilul ei de a-și trăi viața fără regrete ascunde secrete personale mult mai profunde.

În timp ce pornesc pe urmele celor mai periculoși criminali din Los Angeles, ocolind uneori regulile, dar și amenzile de viteză, cele două devin o forță de neoprit – atât pe străzile orașului, cât și una în viața celeilalte.



Atât Jessica, cât și partenera ei din serial, Gabrielle Union au fost nominalizate în cadrul Teen Choice Awards 2019, secțiunea Choice Action TV Actress, pentru rolurile din serial, câștigătoare fiind desemnată Gabrielle Union.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod