Două vedete într-o singură imagine: Le cunoști de undeva!

Cum ar arăta o combinație între Emily Blunt și Katy Perry? Sau între Billie Eilish și Lady Gaga? Talentul unui artist potrivește perfect chipurile vedetelor, creând din două portrete unul singur. Rezultatele sunt neașteptate.

Supranumit "Vrăjitorul Photoshop-ului", Benjamin este un artist digital care se distrează dând frâu liber imaginației și talentului său. Tehnica sa, cu care a cucerit peste 100.000 de admiratori pe Instagram, constă în combinarea a două imagini cu vedete într-una singură.

Ideea necesită multă creativitate și pricepere în exploatarea la maximum a posibilităților pe care tehnologia le oferă, dar Benjamin (Morphy_me pe Instagram) nu duce lipsă de așa ceva.

Cu toate acestea, el rămâne modest și nu-și ia proiectul prea în serios. Spune că e doar un tip din Franța care se distrează pe rețelele de socializare. Fanii lui continuă, însă, să-i aplaude "hibrizii" perfecți pe care el îi inventează și de fiecare dată îi cer mai mult, notează Bored Panda.

Din când în când, tânărul abordează provocări imposibile: de exemplu, a combinat chipurile lui Ryan Reynolds și Kate Beckinsale, după ce actrița în vârstă de 46 de ani a spus la "The Tonight Show with Jimmy Fallon" că ei seamănă leit.

De asemenea, Benjamin a mixat și chipurile unor actori care au interpretat personaje legendare, precum cei doi mari actori care l-au însuflețit pe Joker, Heath Ledger și Joaquin Phoenix.

"Întotdeauna sunt surprins să văd că pagina mea crește atât de mult", a declarat Benjamin pentru Insider.
"Nu m-am așteptat niciodată să devină atât de populară, dar sunt fericit pentru asta. Am fost preluat de reviste mari, conturi importante și chiar de vedete, e o nebunie!", a adăugat el.

Artistul a declarat că încearcă să păstreze aceeași abordare pe care a avut-o când a început proiectul, în 2015. El păstrează secretă metoda pe care o folosește pentru a obține aceste rezultate, dar a dezvăluit că fiecare lucrare îi ia în jur de o oră. "Folosesc același proces, dar am adăugat câțiva pași care fac rezultatul final să arate mai realist", a spus el.
"Vreau ca metamorfozele să fie mai detaliate și mai remarcabile. Așa că acum petrec mai mult timp cu editarea, dar postez mai rar", a adăugat tânărul.

Realizările lui sunt uimitoare. Portretele create din combinarea chipurilor lui Sharon Tate și Margot Robbie sau cele ale lui Scarlett Johansson și Billie Eilish te vor hipnotiza!

1 din 28

Sharon Tate & Margot Robbie

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod