Horoscopul dragostei pentru luna iulie. Berbecii fac un pas important în iubire. Gemenii sunt blocați în relații nefericite

Berbecii fac un pas important în iubire, pe când Gemenii se simt blocați în relații care nu îi satisfac. Află ce îţi pregătesc astrele pentru luna iulie pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

În luna iulie vei face un pas important pentru viața ta amoroasă.

Te vei pune pe primul loc și nu te vei lăsa până nu vei obține ceea ce îți dorești sau pe cine îți dorești. Obstacolele vor fi numeroase, însă dacă ești determinat/ă, vei reuși. Unii te vor considera egoist/ă, în special dacă ești deja implicat/ă într-o relație romantică. Pe când dacă ești singur/ă, vei avea libertatea de a face numai ce vrei, cu riscul ca relațiile pasagere să se oprească la stadiul de aventură. Cu toate acestea, vei fi satisfăcut/ă de rezultate.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Luna iulie va veni cu o mulțime de clarificări pentru tine în ceea ce privește viața amoroasă.

Dacă ești implicat/ă într-o relație serioasă, aceasta va deveni mai cursivă, mai plină de înțelegere și armonie. Este o perioadă bună pentru a-ți exprima fără menajamente sentimentele. Dacă ești singur/ă, astrele te sfătuiesc să mai dai o șansă celor care nu ți-au greșit prea mult în trecut. Există urme de iubire pe care nu le poți șterge cu buretele. Dă-ți ocazia de a resuscita unele legături pierdute!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

În această perioadă sunt favorizate relațiile care au nevoie de încercări de salvare sau de reaprindere a pasiunii.

E nevoie din partea ta de mai multă fermitate cu privire la partenerul de viață. Expune-ți ideile, nevoile și dorințele fără să ocolești ceea ce este important pentru tine. E posibil să fii blocat/ă într-o relație care nu te satisface, însă astrele te sfătuiesc să eviți pentru moment deciziile radicale. Dacă ești singur/ă, evită angajamentele pe termen lung.
 

Citește și: 6 zodii de bărbați cu așteptări extrem de mari de la partenerele lor

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Relația amoroasă în care ești implicat/ă va fi pusă la grea încercare în această lună. Iulie nu e nici cea mai fericită perioadă, însă nici cea mai tragică.

Dacă faci parte dintr-un cuplu care nu îți aduce fericire, se poate ajunge la discuții despre divorț sau despărțire dacă niciunul dintre voi nu este dispus să facă compromisuri pentru salvarea relației. Dacă ești singur/ă, te grăbești să te așezi la casa ta cu riscul de a te arunca în brațele unei persoane nepotrivite. Graba strică treaba!

Leu(22 iulie - 22 august)

Atmosfera acestei perioade va fi una pozitivă.

Dacă ești implicat/ă într-o relație serioasă, astrele te sfătuiesc să eviți pe cât posibil confruntările, în special pe acelea stârnite din nimicuri și plictiseală. Dacă ești singur/ă, vei fi tentat/ă să iei legătura cu o persoană deloc disponibilă emoțional. Acest lucru aduce după sine mai multe complicații decât ți-ai fi imaginat. Triunghiurile amoroase ar trebui excluse din start dacă vrei o viață liniștită.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Luna iunie a fost satisfăcătoare pentru tine, însă iulie va veni cu mult mai multe împliniri.

Dacă ești implicat/ă într-o relație serioasă, aceasta are toate șansele să treacă la următorul nivel. Cel mai probabil, dorința partenerului de a avea un copil te determină să iei decizii de care nu ești ferm convins/ă, însă care se vor dovedi a fi bune într-un final. Dacă ești singur/ă, astrele te sfătuiesc să nu te lași manipulat/ă de aparențe și să nu cedezi în fața celor care vorbesc prea mult și fac prea puțin.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Între tine și partenerul de viață se duc lupte serioase pentru putere în această lună.

Se pare că nu tu vei fi câștigătorul/oare, însă nu e un lucru pe care nu îl poți accepta sau suporta. Natura ta jovială și pacifistă te îndeamnă să accepți ce îți spune cel de lângă tine, cu condiția ca lucrurile dictate să fie rezonabile și corecte. Din moment ce vei constata că nu îți mai poți trăi propria viață, vei pune punct relației fără să stai pe gânduri. Dacă ești singur, cel mai probabil vei întâlni o persoană care se va juca cu mintea ta în prima fază. După aceea, joaca se va transforma în iubire adevărată.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Luna iulie vine cu numeroase provocări pentru tine, provocări pe care tu le cauți.

Dacă ești implicat/ă într-o relație serioasă, te gândești la căsătorie, copii sau mutat împreună. Cu toate acestea, te vei lovi de obstacole din partea celui de lângă tine. Dacă ești singur, viața ta poate căpăta sens, transformându-se total de pe o zi pe alta. Ai în plan schimbări drastice și vei face tot posibilul pentru a-ți realiza idealurile.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Luna iulie vine cu o oarecare relaxare pentru tine.

Ești hotărât/ă să te lași purtat/ă de vânt, să trăiești clipa și să nu te gândești la repercusiuni. Pentru unii nativi poate fi benefic, pentru alții nu. Dacă ești implicat/ă într-o relație serioasă, vrei să te conectezi cu partenerul de viață la un nivel mai profund. Dacă ești singur/ă, cauți aventură, distracție și fugi de orice fel de angajament serios. E ceea ce îți dorești, așa că nu te poți plânge de rezultate.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Luna aceasta vei încerca să rezolvi unele probleme serioase din relația ta de cuplu.

Din păcate, drumul va fi anevoios și nu ești convins/ă că merită. Neregulile asunse sub preș până acum s-au transformat în situații dificile care necesită mai multe eforturi și muncă din partea ambilor parteneri. Dacă ești singur/ă, singurătatea este ceea ce îți aduce cele mai mari satisfacții, deși evitarea angajamentelor serioase poate avea repercusiuni care te vor afecta pe viitor.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Este o lună bună pentru nativii singuri. Astrele vin cu oportunități de nerefuzat.

Dacă ești implica/ă într-o relație seriosă, comunicarea este cea mai importantă. Învață să vorbești fără să te cerți. Explică totul cu calm dacă vrei să obții ceea ce îți dorești. Dacă nu poți scăpa de unele legături din trecut, tot comunicarea va fi cea care te va ușura. Fă tu primul pas spre discuție, lămurește tot ce a rămas neclarificat și ia-o de la capăt!
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dacă ești implicat/ă într-o relație incertă, luna iulie vine cu unele clarificări pentru tine.

Îți vei da seama ce se petrece cu adevărat în viața ta amoroasă și, astfel, vei putea lua deciziile care se cuvin. Dacă ești implica/ă într-o relație serioasă, armonia și pasiunea din cuplu revin la viață. Nu din senin, ci cu multe eforturi din partea ta. Dacă consideri că cel de lângă tine merită să le faci, atunci continuă cu încredere. Mai bine să regreți că ai acționat, decât să regreți că ai stat cu mâinile în sân!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod