zodii de barbati cu asteptari mari

6 zodii de bărbați cu așteptări extrem de mari de la partenerele lor

Aceste zodii de bărbați au așteptări atât de mari de la partenerele și relația lor, încât sfârșesc adesea dezamăgiți.

Pentru zodiile de bărbați cu așteptări extrem de mari totul are legătură cu astrologia care le influențează horoscopul. Însă, pe lângă părțile bune care vin odată cu aceasă trăsătură, vin și cele rele. Riscul de a fi dezamăgiți, frustrați și nefericiți este foarte mare atunci când aceste așteptări nu sunt îndeplinite.

Acești bărbați au standarde destul de ridicate în ceea ce privește potențialele lor partenere. S-ar putea să caute anumite calități și să nu le găsească pe toate, ceea ce îi determină să treacă mai departe în așteptarea persoanei perfecte. Din păcate, aceasta s-ar putea să nu apară niciodată! Cu toate acestea, nici să stai cu cineva pentru a nu fi singur nu e o idee bună. Trebuie să existe un compromis, pentru că nimeni nu este perfect!

Nimeni nu spune că standardele trebuie coborâte până la punctul în care nu mai ai standarde, ci e nevoie doar de puțină flexibilitate.

Când vine vorba de alți oameni, nu te poți aștepta ca aceștia să acționeze așa cum ai face-o tu. Să ai așteptări imposibile te poate pune în dificultate din multe puncte de vedere. Este în regulă să aspiri la tot ce e mai bun, atât timp cât știi să faci față situațiilor când vei primi ceva mai puțin!

  • 6 zodii de bărbați cu așteptări extrem de mari

 

Fecioară


Nimeni nu este mai pretențios sau cu așteptări și standarde mai mari decât bărbatul din zodia Fecioară. El reușește să fie pe placul tuturor, ceilalți de ce nu ar putea să îi ofere același lucru? Acest nativ își face foarte bine toate temele, așa că știe despre ce vorbește. Dacă te roagă să faci ceva pentru el, cu siguranță are o imagine clară despre cum trebuie făcute lucrurile. Și, dacă ai făcut destul, atunci ar fi trebuit să faci mai mult. Fecioara este tipicară și se poate pierde în cele mai mici detalii, dacă nu ești perfectă și nu faci totul perfect, atunci relația voastră este un eșec.

Citește și: 3 zodii de bărbați alături de care poți fi fericită, în funcție de zodia ta

 

Gemeni


Nativul din Gemeni are așteptări extrem de mari, dar este capabil și dispus să lase garda mai jos. Când vine vorba de dragoste, are o listă lungă de potențiale partenere și e dispus să negocieze în acest sens. E deștept, știe că atunci când standardele lui sunt prea mari, șansele să-și găsească pe cineva scad.

Leu


Leul este cel mai bun și își dorește tot ce e mai bun. El se așteaptă ca oamenii din jurul lui să fie spectaculoși, în special partenera lui. Când ești atât de carismatic ca un Leu, te aștepți să fii tratat regește, iar când nu obții asta, te simți învins. Nu e ca și cum prietenii și familia lui nu-l avertizează că așteptările sale sunt prea mari și că riscă să rămână singur, însă el ignoră tot și speră în continuare că idealurile sale, cât de mari ar fi, vor fi atinse.

Balanță


Nativul din Balanță are o viziune foarte romantică asupra lucrurilor, așa că atunci când relația lui nu este ca cea pe care o vede el în filme, e destul de deranjat. Dacă așteptările sale nu s-ar baza pe situații și personaje fictive, totul ar fi mult mai bine. Dar, el simte că merită acea poveste de basm și dacă nu aspira la ea, crede că își face singur un deserviciu. Bărbatul Balanță simte adesea că partenera sau relația în care e implicat nu e suficient de bună. O doză puternică de realitate l-ar putea ajuta să aibă pretenții mai ușor de atins.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

 

Taur


Bărbatul din această zodie stabilește o serie de teste și obstacole pentru viitoarea lui iubită/soție, astfel încât aceasta să-i poată dovedi că este demnă să facă parte din viața lui. Este ca și cum și-ar dori ca oamenii din viața lui să fie mai mult decât simpli muritori.

El are răbdare și nu renunță la speranța că așteptările sale extrem de mari vor fi îndeplinite.

Capricorn


Bărbatul Capricorn vrea ca partenera lui să fie la fel de harnică, de încredere și plin de conștiință ca și el. Dacă un Capricorn face o promisiune, va face tot ce îi stă în putință pentru a o duce la bun sfârșit, dar alții nu par să facă o prioritate din a se ține de cuvânt. Acest nativ are tendința de a fi ușor pesimit, ceea ce e perfect în combinație cu așteptările sale ridicate, întrucât aproape întotdeauna se pregătește pentru dezamăgire și deziluzie.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod