30 de ținute purtate de Sarah Jessica Parker care ne amintesc de Carrie Bradshaw

Fără îndoială, ținutele purtate de starurile de la Hollywood pe covorul roșu sunt întotdeauna o sursă excelentă de inspirație pentru ținute spectaculoase.
Însă pentru look-urile de zi cu zi și outfit-uri pe care chiar le putem purta, ne inspirăm adesea din filme și ținutele personajelor preferate. Și dacă ar fi să vorbim despre personajele de film care au influențat puternic lumea modei, atunci nu o putem trece cu vederea pe Carrie Bradshaw din celebrul „Sex and The City/Totul despre sex”.

Chiar și în 2020, actrița Sarah Jessica Parker, care a interpretat perfect rolul scriitoarei din New York pasionate de modă, poartă ținute care ne amintesc de look-urile inedite ale lui Carrie.

Rochia Dior cu imprimeu tipografic purtată de Carrie Bradshaw sau fusta din tull pe care a purtat-o la Paris sunt numai două din look-urile memorabile create de stilista serialului, Patricia Field.
Ținutele lui Carrie au avut un impact puternic în lumea modei prin asocierile îndrăznețe și încălcarea unor reguli de stil învechite pe care nimeni nu a îndăznit să le conteste. După ce Carrie a purtat cu stil fusta de tull, această piesă vestimentară a devenit brusc o alegere șic statement. La fel și purtarea șosetelor în sandale. 

Citește și: 6 look-uri inedite ale Prințesei Diana. Purta creion dermatograf albastru și a avut părul lung

Inclusiv Sarah Jessica Parker se inspiră din ținutele pe care le-a purtat personajul său pe micul ecran.
Actrița în vârstă de 55 de ani, care este în prezent și designer, a fost fotografiată recent purtând o rochie cămașă albă asortată cu un cardigan gri și sandale de culoare negru argintiu, cu toc pătrat. Ținuta sa ne amintește perfect de Carrie, însă nu este singurul look care pare inspirat de personajul care i-a adus celebritatea internațională.

Descoperă 30 de ținute purtate de Sarah Jessica Parker care ne amintesc de Carrie Bradshaw.
 
Foto: Hepta 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod