Jennifer Lopez

Jennifer Lopez, o femeie la superlativ: Arată incredibil la 47 de ani!

Cântăreaţa merită toate aprecierile pentru cât de bine se menţine la 47 de ani. Ea a pozat pentru revista Harper's Bazaar, iar fotografiile sunt excepţionale.

Nu doar că nu se lasă detronat din topul celor mai frumoase femei din lume, dar chiar este greu de egalat. Pictorialul pe care l-a făcut pentru numărul din noiembrie-decembrie al revistei Harper's Bazaar dovedeşte că, deşi se apropie de 50 de an, Jennifer Lopez arată mai bine ca niciodată.

În decorul albastrului turcoaz al unei piscine, J. Lo îşi etalează silueta perfectă şi picioarele tonifiate, prezentând noua colecţie de pantofi semnată de Giuseppe Zanotti. În prima imagine publicată, ea stă întinsă pe spate, pe trambulina de deasupra apei, cu braţele încrucişate pe frunte, lăsând la vedere o parte din posteriorul ei generos.

Imaginea este perfectă şi oricât am bănui că a fost editată, un lucru e sigur - vedeta are ce arăta. Aproape că nici nu se observă cu ce este încălţată!

Într-o altă fotografie, cântăreaţa poartă o rochie croşetată în culorile curcubeului care îi accentuează talia subţire, iar a treia imagine îi pune în valoare picioarele interminabile şi perfect lucrate.

În interviul acordat revistei vedeta a vorbit despre amintirile ei asociate cu moda: "Se întâmplă ca atunci când auzi o melodie mai veche să te întorci în acea perioadă din viaţa ta.
Aşa păţesc şi eu. Merg şi văd o pălărie sau o pereche de pantofi sau o haină, îmi aduc aminte că purtam aşa într-o anumită zi sau că am auzit un lucru, sau că mama mi-a zis ceva sau iubitul..."

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 Noiembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod