Jennifer Lopez, despre cum e să fii mamă: „Cea mai mare provocare și cel mai mare triumf“

Vedeta a mărturisit, într-un mesaj emoționant postat pe Instagram, că experiența de mamă i-a schimbat viața.

De Ziua Mamei, sărbătorită în fiecare an în a doua duminică din luna mai, Jennifer Lopez a publicat pe Instagram un mesaj adresat tuturor femeilor care au trecut prin experiența maternității. Ea a scris că experiența de mamă de mamă este "cea mai mare bucurie" și "cea mai mare provocare" și a publicat mai multe fotografii în care apar gemenii săi, Max și Emme, în vârstă de 12 ani.

"Să fiu mamă este cea mai mare bucurie și fericire... Cea mai mare provocare și cel mai mare triumf #HappyMothersDay"
, a scris cântăreața în vârstă de 50 de ani.

Jennifer Lopez a ales câteva imagini în care apare alături de copiii săi.

În prima fotografie, Max doarme în poala ei, în timp ce Emma își sprijină capul pe pieptul ei. În alt cadru, băiatul vedetei cântă alături de ea în studioul de înregistrări. Lopez a postat și câteva selfie-uri cu familia sa.



Tot duminică, dar cu câteva ore mai devreme, artista a publicat și un mesaj dedicat mamei sale, Lupe, dar și tuturor mamelor care citesc cuvintele ei: "#HappyMothersDay mamei mele și tuturor mamelor de aici!", a scris Jennifer. "Mamă, îți mulțumesc enorm pentru că ai avut atâta răbdare cu mine, pentru că m-ai făcut mereu să cred că pot face orice doream.

Sămânța aceea pe care ai plantat-o m-a făcut ceea ce sunt astăzi. E meritul tău", a mai scris vedeta.

Lopez a adăugat și un montaj video cu secvențe în care apare mama sa, de-a lungul anilor, susținând-o la concerte, în interviuri, la galele în care ea a primit premii importante și în alte situații în care relația lor mamă-fiică s-a dovedit foarte puternică.

"Mama ne-a făcut să simțim că putem face orice", explică Jennifer în acest clip emoționant în care o numește pe Lupe "adevărata regină a dansului".

Jennifer Lopez a devenit mamă în 2008.

Tatăl celor doi gemeni este fostul ei soț, cântărețul Marc Anthony, cu care artista a rămas în relații bune. De asemenea, vedeta le crește și pe cele două fiice ale logodnicului ei, Alex Rodriguez - Natasha, în vârstă de 15 ani, și Ella, în vârstă de 12 ani.

Experiența de mamă a cântăreței și actriței americane s-ar putea îmbogăți cu încă un copil. Întrebată dacă a luat în considerare să aibă un copil și cu Rodriguez, Jennifer Lopez a declarat pentru People: "Îmi doresc! Nu știu dacă asta face parte din planul Domnului, dar mi-ar plăcea să încerc.
Sunt foarte deschisă la asta!"
.

Citește și: Două vedete într-o singură imagine: Le cunoști de undeva!



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod