Jennifer Aniston se ridică după divorț: Vedeta ia lecții de box de la un antrenor cu 18 ani mai tânăr

Jennifer Aniston și-a recăpătat încrederea în ea după momentul greu al divorțului


Justin Theroux şi Jennifer Aniston s-au căsătorit în august 2015, după o relaţie de patru ani. Aceasta a fost prima căsătorie pentru Theroux şi cea de-a doua pentru Aniston.

Actriţa în vârstă de 49 de ani a mai fost căsătorită cu celebrul actor american Brad Pitt, de care a divorţat în 2005, după apariţia în presă a unor informaţii potrivit cărora acesta a înşelat-o cu o altă actriţă celebră de la Hollywood, Angelina Jolie. Brad Pitt şi Angelina Jolie s-au căsătorit în august 2014.

Jennifer Aniston l-a cunoscut pe Justin Theroux, scenaristul filmului "Tropic Thunder", în vârstă de 46 de ani, în anul 2008.

Cei doi actori s-au logodit în anul 2012. Înainte, Theroux a mai avut o relaţie de 14 ani cu stilista Heidi Bivens.

După ce presa a tot încercat să afle dacă e posibilă o nouă relație între Jennifer Aniston și Brad Pitt, ea a explicat clar, într-un interviu pentru InStyle, că nu este interesată să aducă înapoi în viața sa pe vreunul dintre foștii iubiți.

Actrița a suferit mult de pe urma observațiilor nemiloase ale presei că nu a devenit mamă, spre deosebire de cea care i l-a furat pe Brad Pitt, Angelina Jolie, care are șase copii. Ea a răspuns la speculațiile că nu vrea să aibă copii, spunând că oamenii nu știu prin ce a trecut "medical sau emoțional".

Dacă pe plan sentimental nu există noutăți, Aniston își continuă cu succes activitatea profesională.
Actriţa a filmat în iunie și iulie, la Los Angeles și la Toronto, pentru producția "Murder Mystery", în care joacă alături de Adam Sandler. Cei doi au mai apărut împreună în 2011, în comedia "Just Go With It". Potrivit unei surse, Aniston nu mai era afectată de divorţ şi a lucrat foarte bine. "Era foarte optimistă când a început filmările. De fapt, Jen a părut foarte fericită tot timpul cât s-a aflat pe platouri. Atmosfera e foarte bună aici", a spus pentru People un prieten al vedetei. "E fericită singură. Acum se concentrează pe propria fericire", a adăugat sursa.

Tot în iulie, Aniston și-a lansat propriul parfum, numit "Lolavie", promovat printr-o campanie de publicitate în care actriţa americană apare în ipostaze sexy.
Acesta este primul parfum care poartă semnătura vedetei, care a declarat că s-a implicat în fiecare etapă a realizăriiparfumului, de la notele principale la conceptul reclamei. "Nu am venit doar la sesiunea foto şi mi-am pus numele pesticlă. M-am simţit ca un mic chimist. A ieşit o extensie a persoanei mele, nu doar ceva pe care mi-am pus numele", a declarat ea.

Rolul lui Rachel Green din serialul de televiziune "Prieteniităi/ Friends" i-a adus lui Aniston un premiu Emmy şi un Glob de Aur. Ea a mai jucat în comediile "Dumnezeu pentru o zi" (2003), "Rutina, bat-o vina" (1999), "Surpriză: Vine Polly!" (2004) şi"Despărţiţi, dar împreună" (2006).
În ultimii ani, actriţa a avut otentativă de a juca şi în alte genuri de filme, precum thriller-ul"Fără control" (2005), după care a revenit la stilul comediilor romantice, jucând în "Eu şi Marley" (2008) şi în "Despre bărbaţi şinu numai..." (2009), notează Mediafax.


Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod