A treia-i cu noroc! Robin Wright s-a căsătorit din nou

Actriţa americană în vârstă de 52 de ani, vedeta serialului „House of Cards“, s-a căsătorit cu mai tânărul ei iubit, francezul Clement Giraudet, într-o ceremonie discretă, la care au fost prezenți doar apropiaţii lor.
Căsătoria a avut loc pe 10 august, însă cuplul nu a confirmat încă informaţia, scrie People. Revista Vogue Paris scrie că actrița în vârstă de 52 de ani a purtat "o rochie din dantelă boho, perfectă pentru a dansa toată noaptea".

Dylan Penn, fiica în vârstă de 27 de ani a actriţei cu fostul soţ Sean Penn, a publicat pe o reţea de socializare online o înregistrare de la o nuntă în stil boho ce a avut loc în La Roche-sur-le-Buis, în Franţa.

Robin Wright şi Clement Giraudet, şeful departamentului VIP Relations la casa de modă Saint Laurent, au o relaţie de circa un an, iar, în urmă cu câteva luni au fost văzuţi purtând verighete din aur, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

Vedeta din "House of Cards" a mai fost căsătorită cu actorul Dane Witherspoon, din 1986 până în 1988, şi cu Sean Penn, cu care are doi copii, Dylan şi Hopper, în vârstă de 24 de ani.
Relația sinuoasă cu Penn a început în 1989, iar cei doi s-au căsătorit în 1996. Ei au intentat de două ori divorţ şi s-au despărţit în cele din urmă în 2009.

În 2011, Wright a început o relaţie cu actorul Ben Foster, care a cerut-o de soţie în 2014, dar cei doi s-au despărţit în anul următor.

Robin Wright a revenit în actualitate în ultimii ani graţie rolului principal feminin din serialul "House of Cards", pentru care a primit un premiu Globul de Aur şi cinci nominalizări la Primetime Emmy Awards, notează Mediafax.
Actriţa americană s-a născut în 1966 şi şi-a început cariera la vârsta de 14 ani, ca fotomodel. A debutat pe marile ecrane în filmul-cult "File de poveste/ The Princess Bride", de Rob Reiner, şi de atunci a devenit una dintre cele mai apreciate actriţe, jucând şi în "Robin Hood, prinţul hoţilor/ Robin Hood: Prince of Thieves" (1991), "Pretendenţii/ The Playboys" (1992), "Forrest Gump" (1994), "Răzbunarea/ The Crossing Guard" (1995) şi "Moll Flanders" (1996).


Wright a mai jucat în "Vieţile secrete ale Pippei Lee/ The Private Lives of Pippa Lee", alături de Julianne Moore, Alan Arkin, Keanu Reeves şi Blake Lively, care a avut premiera la Festivalul Internaţional de Film de la Berlin în 2009.


Foto: Hepta, Daily Mail
14 August 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod