Jennie Garth, criticată pentru exces de Botox: Vedeta din „Beverly Hills, 90210“ a devenit de nerecunoscut

Poza cu Tori Spelling a provocat multe comentarii critice


Actrița a postat imaginea cu Tori Spelling pentru a anunțat că ele se aflau în Tel Aviv ca să filmeze pe 1 aprilie un clip publicitar.

Anul trecut, Jennier Garth a divorțat pentru a treia oară. Actorul şi producătorul Dave Abrams a intentat divorţ, după o căsnicie care a durat aproape trei ani. Potrivit documentelor depuse la tribunal, Dave Abrams, care s-a căsătorit cu Jennie Garth în iulie 2015, a invocat în cererea de divorț "motive ireconciliabile".

Cei doi s-au despărţit încă din august 2017, deși anunțaseră că au probleme în căsnicie, dar nu intenţionează să divorţeze.

Actriţa l-a cunoscut pe Dave Abrams, cu nouă ani mai tânăr, la o "întâlnire pe nevăzute" în 2014, iar acesta a cerut-o de soţie în luna martie 2015.

Vedeta americană are trei fiice - Luca, în vârstă de 20 ani, Lola, în vârstă de 15 ani, şi Fiona, în vârstă de 11 ani - cu cel de-al doilea soţ al ei, actorul Peter Facinelli, unul dintre starurile francizei "Twilight", de care a divorţat în 2013.

Jennie Garth a mai fost căsătorită cu Daniel Clark, în perioada 1996 - 1998.



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod