Jane Fonda: "Am mințit când am povestit cum mi-am pierdut virginitatea"

Actrița în vârstă de 76 de ani a negat că și-a început viața sexuală cu colegii de școală, așa cum declarase în trecut, și a explicat de ce a făcut acest lucru.

Jane Fonda a mărturisit, într-o emisiune de televiziune, că a mințit în trecut, când a spus că și-a pierdut virginitatea cu colegii de școală. Ea a spus că a făcut acea declarație pentru a fi în pas cu moda, dar a refuzat să dezvăluie vârsta la care a făcut sex pentru prima oară.

Actrița consideră că adolescenții ajung să creadă în mod greșit că toți colegii și-au început viața sexuală înaintea lor și preferă să facă acest pas chiar dacă nu este momentul potrivit, doar pentru a nu mai resimți presiunea.

Dornică să-i ajute pe tineri, veterana de la Hollywood a lansat o carte, un fel de manual, despre viața sexuală și relații, intitulată "Să fii tânăr".



"Unul dintre lucrurile pe care le spun tinerilor în această carte este că deseori ei îi aud pe colegii lor spunând că toată lumea o face. Nu este adevărat", i-a explicat ea realizatorului TV Matt Lauer.
"De fapt, sunt mai mulți adolescenți care nu au activitate sexuală. Eu am mințit când am zis că mi-am pierdut virginitatea, pentru că doream să scap de asta", a adăugat ea.



Jane Fonda vorbește în noua sa carte despre o serie de subiecte sensibile pentru tineri, de la mesajele cu conținut sexual pe care mulți le trimit, până la tulburările alimentare.

Mamă a trei copii, doi biologici și unul adoptat, vedeta are și doi nepoți, așa că este direct interesată de problemele cu care mulți tineri se confruntă. "Astăzi e și mai greu pentru copii, din cauza media, a agresiunii din rețelele sociale și a mesajelor sexuale. Copiii trebuie să învețe să spună nu. Băieții și fetele au dreptul de a dispune singuri de corpul lor", a spus ea.

"Suntem o națiune atât de ciudată. Suntem foarte puritani la un nivel, dar în media este atâta sexualitate. Trebuie să arăți sexy, dar să fii și fată cuminte", a adăugat Jane Fonda.



În trecut, Jane Fonda a vorbit deschis despre sexualitatea ei, spunând că sexul a ajutat-o să se mențină tânără și în formă. Ea a afirmat că a fost forțată să facă sex în trei de fostul ei soț, regizorul francez Roger Vadim, notează cotidianul britanic Daily Mail.

Actriţa americană a fost căsătorită cu regizorul francez Roger Vadim, cu care s-a măritat în 1965. Acesta era cunoscut pentru preferinţele sale pentru femei tinere, dar nici Jane Fonda nu s-a lăsat mai prejos. Ea a avut numeroase aventuri extraconjugale, pe care i le relata apoi soţului ei. Chiar şi înainte de căsătoria cu Roger Vadim, viaţa sexuală a actriţei a fost extrem de tumultoasă, notează Mediafax. Aceasta i-a spus la un moment dat unei profesoare că până la vârsta de 24 de ani a avut relaţii sexuale cu atât de mulţi bărbaţi, încât le-a pierdut şirul.



După divorţul de Roger Vadim, Jane Fonda s-a căsătorit, în 1973, cu activistul Tom Hayden, de care s-a despărţit în 1989. În 1991, ea s-a măritat pentru a treia oară cu fondatorul CNN, Ted Turner, de care a divorţat în 2001.

Fonda are acum o relație solidă cu producătorul muzical Richard Perry, cu cinci ani mai tânăr ca ea, și se declară mai fericită ca oricând. Ea a explicat în emisiunea amintită în ce constă secretul unei relații trainice: "Trebuie să poți avea încredere în persoana cu care ești. Trebuie să-i poți mărturisi lucrurile de suflet, fără ca acestea să fie folosite împotriva ta." Actrița a adăugat că lucrul pe care îl apreciază cel mai mult la oameni acum e capacitatea lor de a fi drăguți, o calitate pe care o ignora în anii tinereții.



Întrebată dacă se gândește la moarte odată cu apropierea pragului celor 80 de ani, Jane Fonda a răspuns direct: "Tot timpul. Cred că e importantă să realizăm că nu trăim veșnic. Nu mi-e teamă că voi muri", a spus vedeta.

În februarie, actrița a publicat pe blogul ei un mesaj emoționant, ]n care mărturisea că izbucnește deseori în plâns atunci când se gândește la moarte. "M-am tot gândit cum de-mi tot dau lacrimile. Simt că așa trebuie să fie, cu trecerea timpului. E uimitor cât de mult am ajuns să mă tem de timp și de cât de puțin mi-a mai rămas; cât de mult este în urma mea și totul a devenit atât de prețios", a scris vedeta. Deși nu neagă că vârsta ei o sperie, Jane Fonda crede că bătrânețea are și avantaje: "Sunt capabilă să apreciez frumusețea în orice lucru mărunt mai mult decât atunci când eram tânără, poate pentru că acum sunt mai atentă la așa ceva. Simt că fac parte din orice. Sunt supersensibilă la bucuria și la durerea oamenilor. Sufăr pentru copiii nedoriți din toată lumea, pentru urșii polari și elefanți, pentru fluturii monarh, delfini, gorile și cimpanzei", a explicat ea.

Vedeta a recunoscut că a apelat la operaţii estetice pentru a-şi păstra frumuseţea. Ea şi-a făcut un implant la sâni în anii '70 şi mai multe operaţii la bărbie, gât şi ochi, în 2011. Din 1982 până în prezent, a lansat 25 de materiale pentru fitness, iar în 2012 a declarat că activitatea fizică este cheia menţinerii sănătăţii la orice vârstă.



Jane Fonda a revenit pe marile ecrane în 2005, după o pauză de 15 ani, şi a jucat recent în serialul "Redacţia/ The Neewroom". De asemenea, aceasta a interpretat-o pe Nancy Regan, văduva fostului preşedinte american Ronald Reagan, în filmul regizat de Lee Daniels, "The Butler".



Actriţa americană a debutat în 1960 în comedia "Nevasta baschetbalistului/ Tall Story", dar a fost apreciată în 1969 în drama "Şi caii se împuşcă, nu-i aşa?/ They Shoot Horses, Don't they", pentru care a primit şi prima ei nominalizare la Oscar.
Ea  a jucat în peste 40 de filme şi a câştigat premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în 1978, pentru rolul din "Întoarcerea acasă/ Coming Home", şi în 1971, pentru partitura din "Klute".


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Martie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod