Mila Kunis va juca în serialul "Two and a Half Men"

Actriţa va juca alături de logodnicul ei, Ashton Kutcher, în serialul american de comedie "Doi bărbaţi şi jumătate/Two and a Half Men", în care va apărea în calitate de invitat special.
Actriţa în vârstă de 30 de ani va apărea alături de Ashton Kutcher, în vârstă de 36 de ani, în următorul episod al acestui serial de succes, au anunţat, marţi, reprezentanţii postului CBS, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

Ea va interpreta personajul Vivian, o tânără aventurieră pasionată de călătorii, care apare la uşa lui Walden (personajul jucat de Ashton Kutcher) şi se joacă cu sentimentele acestuia.

Walden va crede că Vivian este "aleasa", însă apariţia ei stârneşte o veritabilă "furtună", întrucât el era pe punctul de a cere în căsătorie o altă femeie.

Între timp, Mila Kunis şi Ashton Kutcher - care au jucat împreună în serialul "That '70s Show", difuzat de postul Fox din 1998 până în 2006 - au alimentat zvonurile potrivit cărora s-ar fi logodit, după ce actriţa de origine ucraineană a fost văzută în public purtând un inel cu diamant, la Los Angeles.

Ashton Kutcher, care a fost căsătorit cu Demi Moore, de care a divorţat anul trecut, a început o relaţie cu Mila Kunis în aprilie 2012 şi de atunci cei doi par a fi nedespărţiţi.

Milena "Mila" Kunis este o actriţă americană născută în Ucraina, care a debutat în televiziune cu un rol în serialul "That '70 Show".
După ce a asigurat vocea personajului Meg Griffin din serialul de animaţie "Family Guy", Mila Kunis a apărut în câteva lungmetraje cu succes de casă - "Forgetting Sarah Marshall", "Max Payne" şi "The Book of Eli" -, însă rolul care i-a adus consacrarea la Hollywood este cel din "Lebăda neagră/ Black Swan", pentru care a fost recompensată cu premiul Marcello Mastroianni la categoria "cel mai bun tânăr actor" la cea de-a 67-a ediţie a Festivalului de Film de la Veneţia, din 2010.

Popularitatea actriţei Mila Kunis, în vârstă de 30 de ani, a crescut considerabil după lansarea pe marile ecrane a filmelor "Ted", "Grozavul şi puternicul Oz/ Oz: The Great and Powerful" şi "Prietenie cu folos/ Friends With Benefits", notează Mediafax.

Ashton Kutcher a putut fi văzut pe marile ecrane în filmele "Mariaj de Vegas/ What Happens in Vegas" (2008), "Ziua îndrăgostiţilor/ Valentine's Day" (2010) şi "Fără obligaţii/ No Strings Attached" (2011).
În 2013, Ashton Kutcher a putut fi văzut pe marile ecrane în "Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea", de Joshua Michael Stern, unde a jucat rolul cofondatorului companiei Apple. De asemenea, actorul a fost desemnat în acelaşi an cel mai bine plătit actor de televiziune, pentru rolul lui Walden Schmidt, un milionar excentric, în serialul "Doi bărbaţi şi jumătate", pentru care este plătit cu 750.000 de dolari pe episod.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod