Iubirile lui Jennifer Aniston: „Blestemul“ fetei drăguţe care nu-şi mai găseşte alesul

Actriţa în vârstă de 49 de ani este din nou singură. Divorţul de Justin Theroux se adaugă pe lista lungă a eşecurilor sale în dragoste.

Poate că nu are noroc, deşi la aproape 50 de ani este greu de crezut că a tras doar lozuri necâştigătoare la loteria dragostei. Poate că mai degrabă e ceva în neregulă cu ea; nu se poate spune că Jennifer Aniston nu ar avea şanse acolo unde multe femei cu mult mai puţine argumente decât ea izbutesc să-şi găsească fericirea. După ultima tentivă, soldată cu încă un divorţ usturător, o singură întrebare mai contează: îşi va găsi vreodată fericirea Jennifer Aniston? Poate că măcar o fărâmă din acest răspuns răzbate din trecutul său, din relaţiile pe care ea nu a reuşit să le facă să reziste.

Divorţul de Justin Theroux este doar o confirmare tristă a unui "blestem" de care Jennifer pare să nu mai scape. Ca şi Kylie Minogue, o altă "fată bătrână" a showbiz-ului mondial, Jen se dovedeşte incapabilă să-şi găsească alesul, bărbatul care să-i umple golul din inimă, care să o facă fericită şi să-i rămână aproape de-a pururea.

Căsătoria cu Theroux părea ceva serios.

Era al doilea ei mariaj şi, la un pas de 49 de ani, singura sa problemă părea să fie când va avea un copil. Jennifer Aniston l-a cunoscut pe Justin Theroux, scenaristul filmului "Tropic Thunder", în 2008. S-au logodit în 2012. După doi ani, au decis să pună punct căsniciei lor.

"Într-un efort de a minimaliza orice alte speculaţii, am decis să anunţăm că ne-am despărţit"
, se arată într-un comunicat transmis presei, joi, de cei doi actori. "Decizia a fost una mutuală şi luată cu dragoste, la sfârşitul anului trecut. Suntem doi buni prieteni care au decis să o ia pe drumuri diferite, ca membri ai unui cuplu, dar care doresc să-şi continue nepreţuita prietenie", potrivit aceluiaşi comunicat.
Documentul mai precizează că detaliile legate de divorţ nu vor fi făcute publice, dar că cei doi doresc ca publicul să ştie adevărul, "având în vedere că industria bârfei nu poate rezista unei oportunităţi de a specula şi inventa".
"Orice altceva apare în presă care nu vine de la noi este doar invenţia altcuiva. Mai presus de toate, suntem hotărâţi să păstrăm adâncul respect şi dragostea pe care le avem unul pentru celălalt", se subliniază în comunicat.

Faptul că Aniston este din nou singură a aprins imaginaţia presei şi a fanilor, care visează la reînfiriparea poveştii sale de iubire cu Brad Pitt, din nou disponibil după separarea de Angelina Jolie. Aniston şi Pitt au fost căsătoriţi din 2000 până în 2005 şi s-au despărţit după ce Brad şi Angelina au fost fotografiaţi împreună.

Jolie, Pitt şi Aniston au format unul dintre cele mai interesante triunghiuri amoroase din istoria Hollywood-ului. Ambele actriţe au fost căsătorite cu Brad Pitt: Jennifer Aniston (48 de ani) din 2000 până în 2005, iar Angelina Jolie (42 de ani) din 2014 până anul trecut.
S-a speculat tot timpul că Jolie "l-a furat" pe Brad Pitt chiar sub nasul lui Jennifer, în timpul filmărilor la "Mr & Mrs Smith", din 2004.

Într-un interviu acordat revistei Vogue în 2007, Jolie a declarat că ea şi Pitt au fost prieteni mult timp şi au devenit iubiţi abia după ce acesta a divorţat de Jennifer Aniston.

În 2012, Jolie a povestit pentru prima oară, pentru aceeaşi publicaţie, cum s-a înfiripat iubirea dintre ea şi Brad Pitt pe platourile de filmare. "Filmul acela ne-a adus în situaţia de a face lucruri nebuneşti şi până să ne dăm seama, această prietenie ciudată, acest tip de relaţie, se întâmplase. Cred că în câteva luni am realizat: <<Doamne, abia aştept să ajung la muncă>>. Tot ce aveam de făcut împreună făceam cu multă plăcere şi eram o adevărată echipă. Am devenit un fel de pereche", a mărturisit Angelina.
"A durat cam până la sfârşitul filmărilor să ne dăm seama că între noi doi este ceva mai mult decât ne-am permis noi să credem. Şi amândoi am crezut că e ceva serios, ceva ce trebuie tratat cu multă seriozitate", a mai spus Jolie.

Înainte dar şi după divorţul dureros de Brad Pitt, Jennifer Aniston a trecut printr-o serie de încercări nereuşite de a-şi găsi un partener potrivit. Iată care au fost iubirile actriţei!

18 Februarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod