Iubirea după Paradis: Noua cucerire a lui Johnny Depp e bisexuală

N-a fost o noutate absolută, dar, cu toate acestea, anunțul oficial al despărțirii lui Johnny Depp de Vanessa Paradis a produs multă emoție. Presa americană susține că ruptura s-a produs cu adevărat după ce Depp s-a îndrăgostit până peste cap de Amber Heard. Cei doi nu și-au făcut publică relația, însă actrița care s-a declarat bisexuală l-a vizitat de câteva ori în secret.

N-a fost o noutate absolută, dar, cu toate acestea, anunțul oficial al despărțirii lui Johnny Depp de Vanessa Paradis a produs multă emoție. Presa americană susține că ruptura s-a produs cu adevărat după ce Depp s-a îndrăgostit până peste cap de Amber Heard. Cei doi nu și-au făcut publică relația, însă actrița care s-a declarat bisexuală l-a vizitat de câteva ori în secret.

Surse citate de revista Globe susțin că relația lui Johnny Depp cu fosta lui parteneră din "Jurnalul unui iubitor de rom" e atât de strânsă, încât aceasta a devenit un vizitator frecvent pe platoul de filmare din New Mexico al noii producții "Călărețul singuratic". Iar Johnny i-a făcut, se pare, un cadou special noii sale iubite. El i-a cumpărat un cal, ca să se poată plimba împreună clăare prin împrejurimi, relatează publicația citată de cotidianul britanic Daily Mail.

Zvonuri despre relația dintre starul  în vârstă de 49 de ani și Amber Heard au apărut încă de când Johnny și Vanessa Paradis încă negau că s-ar fi despărțit, deși nu mai fuseseră fotografiați împreună de mai multe luni. "Zvonurile nu sunt adevărate. Orice aș spune, oamenii cred contrariul. Nu pot spune îndeajuns de mult că relația noastră nu s-a încheiat", declara Johnny pentru tabloidul britanic The Sun.

Johnny, fascinat de o blondă fatală

Cu toate acestea, ce trebuia să se întâmple s-a întâmplat, iar Johnny Depp și Vanessa Paradis și-au spus adio. Mai multe publicații au relatat că Depp și Heard ar fi călătorit împreună la Las Vegas, cu un avion privat. Depp a mers acolo pentru a promova filmul "Umbre întunecate" ("Dark Shadows"), iar Vanessa Paradis n-a fost văzută alături de el.

Nu se știe cu ce scop a mers Amber Heard în Vegas, scrie Daily Mail, dar în presa americană au apărut poze cu ea urcând la bordul avionului în care se afla Johnny Depp.
O sursă citată de revista Globe a declarat că Depp e "topit" după Amber Heard și ar fi spus: "Când am văzut-o prima oară pe Amber, a fost ca și cum m-aș fi uitat la un star din filmele de altădată, precum Lauren Bacall."

Dar cine e, totuși, această blondă fatală care aduce atât de bine cu Sharon Stone din perioada "Basic Instinct", inclusiv prin orientarea ei sexuală? Născută în Austin, Texas, Amber a lucrat mai întâi ca model, iar înainte de a juca alături de Johnny Depp în "Jurnalul unui iubitor de rom" a prins câteva roluri mici. A studiat la o școală catolică din Austin până la vârsa liceului, apoi tânăra adolescentă a început să fie activă în clubul de teatru al liceului și a apărut în câteva reclame la posturile locale de televiziune. Deși a primit o educație catolică, s-a declarat atee după ce un prieten a murit într-un accident de circulație.

Declarație de dragoste

Amber a spus că rolul din "Jurnalul", alături de Johnny Depp a fost cea mai bună experiență din viața ei. "E o prezență atât de minunată; este enigmatic, captivant și un artist adevărat, foarte inteligent și incredibil de sensibil. Toți cei de pe platou îl respectă și îl plac, ceea ce spune multe despre un actor", a mărturisit ea. Dacă asta nu-i declarația unei femei îndrăgostite, atunci trebuie să citiți mai departe: "Este un job extenuant uneori și nivelul de stres pe care îl simți în această industrie e intens, dar asta nu-l afectează pe Johnny. Pare că are destul timp să privească pe oricine în ochi și îmi place asta, a fost minunat", a mai spus ea.

Cota actriței în vârstă de 26 de ani e în creștere după ce a fost inclusă recent în distribuția thrillerului Paranoia, alături de Gary Oldman, Harrison Ford și Liam Hemsworth. Totodată, ea a primit un rol de asasină în sequelul "Machete Kills", relatează Daily Mail.

Vanessa se alege cu 100 de milioane de lire sterline

Johnny Depp și Vanessa Paradis au doi copii, Lily Rose (13 ani) și Christopher (10 ani), căruia i se mai spune şi "Jack".
Potrivit presei britanice, actorul a acceptat să-i plătească 100 de milioane de lire sterline Vanessei Paradis, pentru a menţine cu ea o relaţie lipsită de tensiuni pe viitor şi pentru că nu doreşte ca despărţirea lor să facă obiectul unui proces la tribunal. "Dacă ei ar fi fost căsătoriţi, soţia lui Johnny Depp ar fi putut să solicite pur şi simplu 50% din averea lui, o pensie alimentară pentru ea şi o pensie lunară pentru întreţinerea copiilor. Însă, întrucât ei nu au fost căsătoriţi, această metodă nu se aplică. Partenera lui de viaţă trebuie să iniţieze un proces civil şi să meargă la tribunal. Astfel de litigii sunt costisitoare şi sunt reglate prin sume foarte mari. În cazul de faţă, nu va fi vorba de o plată lunară - el va trebui să ajungă la o înţelegere şi să achite o sumă mare dintr-o dată", a declarat avocatul american Robert Naschin pentru tabloidul The Sun.

Johnny Depp, unul dintre starurile francizei "Piraţii din Caraibe", a obţinut în 2011 venituri în valoare de 50 de milioane de lire sterline (78,3 milioane de dolari) şi are o avere considerabilă, inclusiv o insulă privată în Bahamas, dar şi reşedinţe de lux la Paris, Veneţia, Los Angeles şi Norfolk, notează agenția Mediafax.

Potrivit unor prieteni, cuplul Depp-Paradis "a încercat timp de multe luni să îşi salveze relaţia, dar au decis în urmă cu câteva săptămâni că aceasta nu poate fi salvată".
Johnny Depp a fost căsătorit cu Lori Anne Allison între anii 1983 şi 1985 şi a avut o relaţie intens mediatizată cu actriţa Winona Ryder la începutul anilor 1990.

Un cuplu liniștit

Vanessa Paradis, în vârstă de 39 de ani, şi Johnny Depp, în vârstă de 49 de ani, s-au cunoscut în 1998, la Paris, după ce actorul se despărţise de modelul britanic Kate Moss. Cuplul a apărut împreună în filmul "The Ninth Gate", regizat în 1999 de Roman Polanski.

De fapt, în cei 14 ani de viaţă comună, Johnny Depp şi Vanessa Paradis au format un cuplu de o discreţie remarcabilă, apărând pe prima pagină a ziarelor pentru carierele lor, nu pentru viaţa lor de familie. Nu a existat niciun scandal, nicio problemă cu justiţia, iar cuplul trecea drept unul dintre cele mai solide de la Hollywood, notează Mediafax.

Deşi nu au mai jucat de foarte multă vreme în acelaşi film, ei cântau adeseori împreună la concertele susţinute de prietenii lor. Vanessa Paradis i-a dedicat partenerului ei de viaţă albumul "Bliss", pe care l-a lansat în anul 2000.

Dacă Vanessa Paradis, după un debut de carieră extrem de mediatizat - marcat mai ales de hitul "Joe le taxi" şi de colaborarea cu Serge Gainsbourg -, s-a concentrat apoi asupra vieţii de familie, cei 14 ani de viaţă comună au marcat în schimb ascensiunea lui Johnny Depp, actorul american fiind considerat unul dintre cele mai mari staruri de cinema din generaţia sa, alături de George Clooney şi Brad Pitt.

Actor versatil şi extrem de expresiv, Johnny Depp s-a simţit în largul lui atât în producţiile hollywoodiene - mai ales în franciza "Piraţii din Caraibe", "Chocolat", "Donnie Brasco" -, dar şi în producţii independente, precum recentul "Jurnalul unui iubitor de rom" şi, mai ales, în colaborările sale cinematografice cu regizorul Tim Burton - "Edward Mâini-de-foarfece", "Legenda călăreţului fără cap/ Sleepy Hollow", "Corpse Bride/ Mireasa moartă", "Alice în Ţara Minunilor" şi "Umbre întunecate/ Dark Shadows".

Vanessa Paradis a alternat în ultimii ani muzica cu actoria - domeniu în care s-a dovedit extrem de selectivă. Cel mai recent succes de casă al ei datează din 2010, când a jucat în "L'arnacoeur", de Pascal Chaumeil, în care a împărţit afişul cu Romain Duris.

 

22 Iunie 2012
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • lore pe 24 Iun 2012, 08:31
    STOP

    STOP RECLAMELOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod