Irina Shayk a împlinit 35 de ani: 20 de imagini cu una dintre cele mai frumoase femei din lume

Unul dintre cele mai de succes supermodele, Irina Valerievna Șaihlislamova, pe scurt Irina Shayk, a împlinit 35 de ani pe 6 ianuarie.

Aparițiile impresionante pe covorul roșu, ședințele foto și imaginile postate pe rețelele de socializare confirmă de fiecare dată că Irina Shayk este una dintre cele mai frumoase femei din lume. Întrupând toate standardele estetice moderne, modelul rus se numără printre rarele frumuseți naturale care își păstrează strălucirea indiferent cum pozează, cu sau fără machiaj, în ținută casual sau de gală, pe stradă, la plajă sau în studioul foto.

Moștenitoarea unui bagaj genetic fabulos, cu rădăcini în rezervorul uriaș de frumuseți feminine al Rusiei, Irina Shayk, pe numele său real Irina Valerievna Șaihlislamova, are toate atributele pentru a revendica titlul de cea mai frumoasă femeie din lume.



Supermodelul s-a născut la 6 ianuarie 1986, în Yemanzhelinsk, Rusia. A devenit cunoscută după aparițiile, între anii 2007 și 2014 în revista Sports Illustrated Swimsuit Issue. În 2014, Shayk a devenit prima rusoaică a cărei imagine a fost publicată pe coperta acestei publicații.



Shayk a lucrat pentru mai multe case de modă importante, precum Versace, Burberry și Givenchy. În 2016, când era însărcinată în luna a șasea, ea a defilat pe podium la show-ul organizat de Victoria's Secret, deși era însărcinată în luna a șasea.

Supermodelul a mai realizat campanii pentru branduri precum Marc Jacobs, Armani Exchange și Saks Fifth Avenue. A apărut de 31 de ori pe coperta revistei Vogue, iar cea mai recentă realizare este apariția pe coperta numărului din decembrie al ediției din Grecia.

Citește și: Brad Pitt a împlinit 57 de ani. În căutarea vindecării după divorțul de Angelina Jolie


După o relație de cinci ani cu superstarul fotbalului mondial Cristiano Ronaldo, de care s-a despărțit în 2015, Irina Shayk a avut o altă relație aproape la fel de lungă, cu actorul american Bradley Cooper.

Cei doi s-au cunoscut în 2015 și s-au despărțit în 2019. Ei au împreună o fetiță în vârstă de trei ani, Lea De Seine Shayk Cooper, rămasă în grija modelului, dar pe care actorul o vizitează des.

La zece luni după despărțirea de Bradley, Irina a fost văzută în compania afaceristului şi colecţionarului de artă Vito Schnabel, cunoscut pentru relaţiile cu topmodelul Heidi Klum şi actriţele Amber Heard şi Demi Moore.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod