Femeia care poartă rochii de seară când duce gunoiul: Cele mai amuzante ținute din pandemie

Care este cea mai bună răzbunare pentru toată această perioadă de pandemie, carantină și izolare? Să-ți păstrezi optimismul, simțul umorului și să încerci să le aduci și altora zâmbetul pe buze.
În timpul lungilor zile și luni de carantină, cei mai mulți oameni care au lucrat sau pur și simplu au stat acasă s-au obișnuit să poarte haine lejere precum pijamale sau trening. Chiar și atunci când trebuia să mergem la magazin sau să ducem gunoiul am refuzat să purtăm altceva în afară de hainele confortabile de casă.

Dar pentru simplul motiv că nu ai unde să mergi nu înseamnă că nu poți purta haine frumoase. Chiar și pentru cele mai simple și banale activități îți poți pune cea mai frumoasă rochie de seară din colecția ta de haine, pantofii cu toc și bijuterii care se potrivesc perfect.
Nimeni, nici măcar pandemia, nu ne poate opri să arătăm impecabil. Iar o femeie în vârstă de 49 de ani, pe nume Nicola Matthews, demonstrează perfect acest lucru.

Nicola, din Essex, Marea Britanie, a decis să se înveselească puțin și să le aducă și vecinilor zâmbetul pe buze purtând de fiecare dată când scoate tomberonul din curte o ținută de gală. Micul său „proiect” a durat 20 de săptămâni, timp în care în fiecare zi de miercuri, la ora 20, Nicola a defilat în rochii elegante pentru a scoate tomberonul în fața porții.
Se pare că femeia a fost inspirată de actrița britanică Amanda Holden. „Amanda Holden a pozat pentru Ball Gowns Bins Out purtând o rochie roz lungă și m-am gândit că și eu am o rochie identică, astfel că am decis să pozez cu tomberonul purtând acea rochie”, a declarat Nicola pentru Metro.

„Am numit proiectul Miercurea tomberonului pe roți.
De fapt luni este ziua când se ridică gunoiul la noi, dar nu suna la fel de bine. În fiecare miercuri seara scot tomberonul din curte, iar vecinii mei, Christine și Gary, îmi fac poze.” 

Toate rochiile purtate de ea au fost făcute de bunica sa, Hilda Green, care a fost croitoreasă.

La un moment dat, Nicola a avut ideea de a înveseli cât mai mulți oameni cu ținutele sale de dus gunoiul, iar în același timp să strângă bani pentru o asociație caritabilă din orașul său.

Într-o duminică, Nicola s-a îmbrăcat la patru ace și a scos tomberonul la plimbare, pe o rută de cinci kilometri.
„Am strâns aproape 645 de lire. Oamenii au pus bani în cutie și toți vecinii au ieșit să mă susțină. A fost emoționant datorită susținerii pe care am avut-o”, a declarat Nicola.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod