Încă se crede măritată: Gwyneth Paltrow renunță la machiaj, dar poartă verigheta

Actrița a postat pe Twitter o fotografie realizată de ziua fiului ei, Moses, în care poartă inelul care o leagă de fostul soț, Chris Martin.

Când și-a anunțat despărțirea de Chris Martin, Gwyneth Paltrow a precizat că aceasta s-a produs în termeni foarte civilizați și că ei vor păstra o legătură specială. Cu toate acestea, în primele apariții după divorț, actrița a renunțat la verighetă.

Luni, însă, ea a purtat din nou inelul care o leagă de perioada în care a fost căsătorită. Vedeta a fost fotografiată la bordul unei mașini cu care pleca de la reședința sa din Brentwood, o localitate de lângă Los Angeles, având verigheta pe deget.



Verigheta era la locul ei și a doua zi, când Gwyn a postat pe Twitter o imagine alb-negru, în care îl îmbrățișează zâmbind pe fiul ei, Moses, de ziua lui. "Moses Bruce Paltrow Martin a împlinit opt ani azi.

Te iubesc!", a scris vedeta, care s-a pozat fără machiaj.

Gwyneth Paltrow, în vârstă de 41 de ani, şi Chris Martin, în vârstă de 37 de ani, care s-au căsătorit pe 5 decembrie 2003, şi-au anunţat despărţirea într-un mesaj comun, publicat la sfârșitul lunii martie pe site-ul actriţei americane, goop.com. "Cu inima plină de tristeţe am decis să ne despărţim", au scris cele două vedete. Mesajul, intitulat "Despărţire gândită îndelung", este ilustrat cu o fotografie în care cuplul apare zâmbitor, pe o pajişte însorită şi proaspăt cosită. "Am muncit din greu de peste un an, uneori împreună, alteori individual, pentru a vedea ce mai era încă posibil pentru noi, dar am ajuns la concluzia că, deşi ne iubim foarte mult, vom rămâne despărţiţi", au adăugat cele două vedete.

Cei doi au precizat că vor fi "întotdeauna o familie (...).

Dintr-un anumit punct de vedere, nu am fost niciodată aşa de apropiaţi ca acum".



Cuplul are doi copii: o fiică, Apple, în vârstă de 9 ani, şi un fiu, Moses, în vârstă de 7 ani. "Suntem, înainte de toate, părinţii a doi copii incredibil de minunaţi şi vă cerem ca intimitatea noastră să fie respectată în acest moment dificil. Am avut întotdeauna o viaţă de cuplu departe de privirile indiscrete şi sperăm să putem continua în acelaşi fel, în condiţiile în care ne-am angajat într-o despărţire îndelung gândită", au adăugat ei.

Potrivit revistei People, actrița și solistul trupei Coldplay se despărțiseră de mai mult timp. Publicația chiar a mers mai departe și a scris în ediția din 14 aprilie că starurile aveau o "relație deschisă", iar pe Gwyneth n-o afecta dacă artistul o înșela cu o altă femeie.

Gwyneth Paltrow, desemnată în 2013 cea mai frumoasă femeie din lume de revista People, a devenit cunoscută în cinematografie cu rolul din thrillerul "Seven", în 1995, în care a jucat alături de Brad Pitt - care i-a devenit apoi partener de viaţă.

În 1997, a avut o relaţie cu Ben Affleck, alături de care a rămas doi ani.

După premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol secundar ("Shakespeare îndrăgostit", 1999) şi căsătoria cu Chris Martin, Gwyneth Paltrow s-a îndepărtat de platourile de filmare, concentrându-se pe lansarea de cărţi şi reţete gastronomice şi pe apariţii în emisiuni de televiziune.



Rolul Pepper Potts din franciza "Iron Man", începută în 2008, a readus-o pe actriţă în prim-planul cinematografiei mondiale, notează Mediafax.

Chris Martin şi grupul său Coldplay, înfiinţat în 1996, au vândut peste 60 milioane de albume pe plan mondial.

Următorul album al formaţiei britanice, "Ghost Stories" - primul material discografic din ultimii trei ani - va fi lansat pe piaţă pe 19 mai.


Foto: Hepta, AFP/Mediafax, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Aprilie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod