S-a lansat colectia primavara - vara Lashez

Aseară Casa Vernescu s-a îmbracat în flori și culori. Într-un decor unic, arcade din flori natural, podium tivit cu ghirlande de flori, s-a lansat colecția Lashez de primăvară –vară, Candy, Flowers & Lashez.

O explozie de culoare și veselie. Modelele au defilat în ținute viu colorate, cu accesorii din flori naturale pe cap realizate de Dalmi și pantofi creați special de Mineli Boutique. Colecția Lashez de primăvară – vară este realizată din material fluide, ușoare, fine, propune rochii scurte cu imprimeuri florale sau moncromatice pastel, fuste ample, bluze cu tăieturi simple, este veselă, plină de viață.



Gazda serii a fost actrița Grațiela Duban, care a defilat alături de modele prrofesioniste, aplaudată din sală de soțul ei Andrei, fiul Armin dar și de mama soacră. Evenimentul s-a încheiat cu un minirecital Xonia. Cântăreața a purtat o rochie Lashez accesorizată cu flori naturale și ciorapi cu pietre semiprețioase.



La eveniment au fost prezente: Rita Mureșan și Florentina Opriș îmbrăcate în Lashez, vedetele Antena 3 și ele admiratoare ale brand-ului, Bianca Drăgușanu și Vica Blochina însoțite de micul cavaler Edan, Tania Budi, Ștefan Stan, Vierme și Hiena de la Animal X, Paula Chirilă, Andrei Iordache. Seara s-a încheiat cu o petrecere.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod