Hollywood: 5 vedete care nu au reuşit să slăbească după sarcină

Victoria Beckham a reuşit să scape de kilogramele în plus după fiecare sarcină în timp record. Însă nu toate celebrităţile deţin secretul siluetei perfecte. Sunt însă şi femei care au cedat poftelor din timpul sarcinii, au acumultat multe kilograme şi nu au mai reuşit să scape de ele după naştere. Iată 5 dintre cele mai faimoase!
1 din 6

Christina Aguilera

Simpatica artistă a trecut şi ea prin schimbări majore legate de siluetă după ce l-a adus pe lume pe fiul său şi după un divorţ scandalos. Criticată pentru kilogramele în plus şi pentru că încă nu a renunţat la ţinute mulate, Christina a răspuns că nu se simte jenată de corpul ei şi că de foarte multă vreme şi-a dorit să se îngraşe.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • simika pe 5 Feb 2013, 09:26
    eu mi-am revenit grav...

    adica aveam 49 de kg cand am ramas insarcinata, am luat 17kg in timpul sarcinii, imediat dupa sarcina am "aruncat" 10 kg, cand avea bb 4 luni, atunci am facut si nunta si aveam 52 de kg. Acum insa, la 1 an si 8 luni dupa nastere, am 46 de kg :((((...deci, eu ma aflu printrece femeile care vor sa se ingrase, dar nu mai mult de 5 kg, pentru ca am 1,63 inaltime si as arata ca un sac indesat! vergeturi? nici gand, celulita...da! desi sunt slaba, am celulita si pielea mea este fff elastica, trebuie neaparat sa fac exercitii de tonifiere, dar de.....lenea....

    0
    0

  • oana8786 pe 1 Feb 2013, 12:43
    Revenire dupa sarcina

    Eu am nascut doi ingerasi, dar din pacate nu am mai putut reveni la formele initiale. Daca vedetele, cu atatia specialisti langa ele, nu au reusit sa slabeasca, eu cu atat mai putin..Am apelat la interventii estetice, si nu regret! Cateodata lumea ma intreaba daca sunt sora copiilor mei :)) Ar trebui sa-i multumesc dr. Silvia Stanculescu Vasalos pentru asta!

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod