Heather Locklear, ce dezastru! Vedeta din „Melrose Place“, arestată din nou

Actriţa americană a fost arestată pentru lovirea unui poliţist şi a unui paramedic. Ea a fost eliberată pe cauţiune şi a plecat acasă în pijamale.

Actriţa cunoscută din serialul "Melrose Place", a fost arestată pentru lovirea unui poliţist şi a unui paramedic, după ce serviciul de urgenţă 911 a primit duminică un apel privind un caz de supradoză, relatează TMZ. Potrivit site-ului citat, actriţa era în stare de ebrietate duminică seara, când s-a primit apelul la numărul de urgenţă 911.

Locklear a fost eliberată din arest a doua zi, după ce avocatul său, William Haney, a plătit cauţiunea de 20.000 de dolari.

Îmbrăcată în pantaloni de pijama largi şi cu un hanorac cu glugă sub care încerca să-şi ascundă chipul, actriţa ţinea într-o mână actele de eliberare în timp ce era însoţită de avocat spre maşină. Cei doi nu au făcut nicio declaraţie şi au plecat imediat, relatează cotidianul britanic Daily Mail care a publicat mai multe imagini de la ieşirea din arest.

Surse din anturajul vedetei au declarat pentru TMZ că aceasta a fost internată luni, după o supradoză, la câteva ore după ce fusese eliberată din închisoare.



Poliţiştii au arestat-o pe Locklear duminică, după ce aceasta a atacat un ofiţer şi un paramedic care sosiseră la domiciliul ei din localitatea Thousand Oaks, în urma apelului de urgenţă. Potrivit unui membru al biroului şerifului din Ventura County citat de Daily Mail, poliţiştii au primit două apeluri pentru a interveni la locuinţa actriţei. După primul apel, agenţii au constatat că nu s-a comis nicio infracţiune şi au plecat. Când au intervenit pentru al doilea apel, Locklear i-a atacat, iar poliţiştii au fost nevoiţi să o aresteze.

26 Iunie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod