Geri Horner, fără machiaj: Cum arată la 45 de ani fosta vedetă de la Spice Girls

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
24 Ianuarie 2018

Geri Horner a luat-o pe jos pe străzile Londrei, fără machiaj, cu o ţinută casual, mai practică pentru o zi de alergătură


În ianuarie 2017, cântăreaţa a devenit mamă pentru a doua oară, la un an după ce s-a căsătorit cu preşedintele Formula 1, Christian Horner. Geri a născut un băieţel pe 21 ianuarie, primul copil împreună al celor doi şi totodată al doilea al vedetei.

Ea mai are un copil dintr-o relaţie anterioară, o fetiţă în vârstă de zece ani.

Formaţia Spice Girls, creată în 1994, a cunoscut succesul după lansarea primului single, "Wannabe", în 1996, acesta situându-se pe primul loc în topurile muzicale din 30 de ţări.
Astfel s-a născut un fenomen internaţional similar Beatlemaniei, "Girl Power".

Pe 31 mai 1998, în plin turneu, Geri Halliwell a anunţat că va părăsi trupa. Cele patru membre rămase - Victoria Beckham, Melanie Brown, Emma Bunton, Melanie Chisholm - au lansat un al treilea album în 2000, "Forever", iar trupa s-a destrămat în februarie 2001.

În 2007, cântăreţele s-au reunit pentru o scurtă perioadă de timp, pentru turneul "Return of the Spice Girls", care s-a bucurat de un enorm succes.
Membrele grupului au avut o apariţie spectaculoasă în vara anului 2012, când au cântat din nou împreună după mulţi ani, la ceremonia de încheiere a Jocurilor Olimpice de la Londra.Foto: Hepta, Daily Mail

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod