Frumusețe fără vârstă: Cindy Crawford a pozat topless la 47 de ani

Deși se apropie de 50 de ani, celebrul supermodel refuză să îmbătrânească. Vedeta a realizat un pictorial sexy, în care arată uimitor.

Cindy a pozat topless pentru V Magazine, goliciunea ei fiind mascată doar de unghiurile alese de fotograf şi de o pătură de picnic. Într-una dintre imagini, ea stă întinsă pe iarbă, într-un decor ce aminteşte de un camping, şi îşi sprijină capul pe un câine. Acoperită cu o pătură în pătrăţele, Cindy îşi expune picioarele lungi şi foarte bine lucrate.

Într-o altă imagine, ea este îmbrăţişată pasional de manechinul Clemen Chabernaud. Îmbrăcată doar cu o jachetă de piele, Cindy îşi împinge spatele spre partenerul ei, simulând o ipostază foarte senzuală.

Mamă a doi copii, Cindy Crawford arată la fel de tânără ca în perioada în care domina lumea modei. 



În interviul publicat de V Magazine, ea a vorbit despre momentul în care a simţit că este un supermodel: "Dacă ar fi să aleg cel mai bun moment din cariera mea, aş spune că a fost show-ul pentru Versace, cu Naomi (Campbell), Linda (Evangelista), Christy (Turlington)", a declarat ea. "Atunci am apărut în videoclipul <<Freedom>>, al lui George Michel. El era în primul rând, iar noi veneam spre el sărind şi dând din mâini", a povestit ea.

Cindy a vorbit şi despre momentul în care Harry Styles, de la One Direction, a venit la ea acasă pentru a face pizza împreună cu soţul ei, Rande Gerber şi copiii lor, Kaia şi Presley, în vârstă de 12, respectiv 14 ani. Copii cuplului s-au împrietenit cu celebrul cântăreţ şi au avut o zi amuzantă. "Copiii mei făceau pizza, iar Harry i-a întrebat: <<Bun, aţi pus destulă făină ca să nu se lipească?>>. Iar soţul meu a spus: <<Cum Dumnezeu de ştii tu asta?>>. Fata cea mică l-a lămurit: <<O, a lucrat la o brutărie, tată. Toată lumea ştie asta>>."

Cindy Crawford şi-a început cariera în anii '80, când avea doar 16 ani. Celebră pentru aluniţa de deasupra buzei superioare, a prezentat diverse creaţii vestimentare pentru toate marile case de modă şi a pozat pe copertele a sute de reviste de modă de-a lungul carierei sale de top-model.



Succesul repurtat în cariera de model a transformat-o într-o celebritate şi i-a adus numeroase contracte publicitare, roluri în filme pe marile şi micile ecrane, dar şi calitatea de purtătoare de cuvânt a mai multor organizaţii umanitare.


Foto: Hepta / Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
15 Noiembrie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod