Frumuseţe: 4 cocuri elegante pe care le faci în două minute. Încearcă-le şi tu!

Învaţă cum să-ţi faci singură, în numai câteva minute, coafuri absolut senzaţionale, care le imită pe cele eleborate, realizate în saloanele de înfrumuseţare
Ai nevoie de câteva elastice, agrafe sau burete pentru cocuri. Iată cum să le faci, pas cu pas:

Coc Nautilus


Este o coafură ideală pentru părul lung. Tot ce trebuie să faci este să-ţi strângi cocul într-o coadă la spate şi apoi să-l răsuceşti. Iată în tutorialul de mai jos ce mişcări să faci:




Coc simplu


Pentru acest coc simplu, dar foarte elegant, ai nevoie de un burete special. Îl găseşti în magazinele cu produse cosmetice şi de înfrumuseţare. Leagă-ţi părul într-o coadă la spate, bagă coada prin burete şi răsuceşte de la vârfuri spre rădăcină.
Fixează apoi cu agrafe pentru a rezista întreaga zi.



Coc lejer


Vrei o coafură simplă pe care să o poţi realiza de fiecare dată când eşti în criză de timp? Acest coc lejer este alegerea perfectă! Ai nevoie doar de un elastic de păr. Iată cum să-l faci:




Coc de balerină


Cocul înalt, bine fixat, numit şi coc de balerină, se numără printre vedetele sezonului în materie de coafuri. Este una dintre alegerile principale ale starurilor de la Hollywood în ultima perioadă, atât pentru covorul roşu, cât şi pentru ţinutele casual.
Vei avea nevoie de un burete pentru cocuri.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod