Frumoase, la mai mult de 40 de ani

Varsta nu conteaza! Incepand cu Sandra Bullok, care a reusit sa depaseasca toate criticile nefavorabile si sa cucereasca primul sau Oscar din cariera, o serie din actritele de prima mana care au defilat ..
Varsta nu conteaza! Incepand cu Sandra Bullok, care a reusit sa depaseasca toate criticile nefavorabile si sa cucereasca primul sau Oscar din cariera, o serie din actritele de prima mana care au defilat pe covorul rosu la Oscar, au depasit surazand, pragul varstei de 40 de ani. Dar au ramas frumoase, cuceritoare si puternice.

Au planuri de viitor si isi urmaresc scopul in viata. Este evident ca beneficiaza si de un anumit standard de viata, ca se ingrijesc si ca isi permit tratamente de frumusete, la care o femeie de rand nu are acces. Dar, dincolo de toate acestea, este o chestiune de atitudine, de stil, care vine din interior, unde faptul ca esti sau nu star de cinema nu conteaza.

Sandra Bullok – 45 de ani


Si daca ai nevoie de argumente in plus afla ca Sandra Bullok are exact 45 de ani, iar Jennifer Lopez are 40 de ani, si sutine ca pe langa gemenii inca foarte mici, mai vrea si alti copii. Lopez spune ca nu a renuntat la visul de a pleca acasa cu un Oscar.
Un exemplu ca femeile pot invinge varsta si ca isi pot depasi limitele biologice este Demi Moore, care are deja peste 47 de ani si care dupa felul in care a aparut pe covorul rosu, se poate spune ca are lumea la picioare.

Helen Mirren – 64 de ani


Limitele sunt insa mult mai departe, iar o dovada vie este Helen Mirren. A implinit recent 64 de ani si a aparut la Oscar, intr-o rochie gri, decoltata, fiind mult mai stralucitoare decat era la 20 de ani.

De unde vine aceasta incredibila forta interioara? Cu siguranta o astfel de vitalitate nu este doar efectul tratamentelor si a ingrijirii in saloanele de intretinere si de infrumusetare.

Eleganta si la un pas de a cucerii al treilea Oscar, dupa ce a fost deja nominalizata de 16 ori in toata senzationala ei cariera, Meryl Streep are 60 de ani, dar nimic nu tradeaza asta. Fiecare din aceste actrite este un tonic pentru orice femeie obisnuita.
Secretul lor sta in faptul ca se dedica carierei, muncii si celor din jur. Ridurile actritei aproape ca o infrumuseteaza!

Sarah Jessica Parker – 44 de ani


Exemplele sunt si mai multe. Sarah Jessica Parker este acum mai sexy decat a fost la 25 de ani, si asta desi a implinit, in urma cu vreo cateva luni, 44 de ani. Este stralucitoare si sigura pe ea. Si ca o dovada a faptului ca tratamentele cosmetice si ingrijirea nu sunt secretul care le mentine in forma, priveste in amanunt bratele vedetei din "Sex end the city". Si mainile si coatele vedetei ii arata varsta biologica, dar asta nu o face cu nimic mai putin seducatoare pe Sarah Jessica Parker...

Kathryn Bigelow – primul Oscar la 58 de ani

 
Kathryn Bigelow are 58 de ani si a dat lovitura vietii, fiind prima femeie din istorie care a primit un premiul Oscar pentru regie. Filmul ei, "The Hurt Locker", care a cules cele mai multe laude, este o productie plina de adrenalina, considerata de critici o creatie "masculina".
Bigelow si-a infrant fostul sot, celebrul James Cameron.
Cei doi au fost casatoriti intre 1989 si 1991. James Cameron spune ca este extrem de mandru ca fosta sa sotie poate da lectii barbatilor din industrie.

Sigourney Weaver a fost o prezenta fabuloasa, spun critici, la defilarea de la Oscarul din acest an. Intr-o incantatoare rochie rosie, Weaver are fix 60 de ani.

Incredibila a fost, la gala Oscar si Michelle Pfeiffer, care a depasit pragul celor 50 de ani, avand acum 51 de ani si jumatate. Dar nimic nu lasa de inteles ca actrita simte aceasta varsta in interiorul ei.


Imaginea Bulgari, la 50 de ani


Julianne Moore, un alt exemplu. Are 50 de ani si priveste viitorul cu incredere. Fotografii care au imortalizat-o pe covorul rosu nu au tratat cu blandete nici una din urmele varstei pe care Julianne Moore le poarta cu eleganta. O eleganta si o frumusete care au determinat celebra casa Bulgari sa o aleaga ca imagine pentru a ilustra noua campanie a firmei.
Bulgarii considera ca farmecul lui Julianne Moore este atemporal, depasind canoanele si miturile de azi. Trebuie sa vezi, doar de dragul de a vedea, si minunile prezentate de Bulgari si pozele lui Julianne Moore.

Tu ce crezi, implinirea varstei de 40 de ani este o limita, sau un nou inceput?
18 Martie 2010
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Georgiana pe 15 Mai 2010, 16:01
    ma repet deoarece nu s`a inregistrat tot mesajul

    In mod incredibil, se pare ca rade ciob de oala sparta... Corect era: "nu se scrie cu doi "i" "

    0
    0

  • Georgiana pe 15 Mai 2010, 15:59
    intr`adevar!

    In mod incredibil, se pare ca rade ciob de oala sparta... Corect era >

    0
    0

  • vioady pe 22 Mar 2010, 14:47
    of!

    mai am cateva zile si implinesc 50 de ani! are rost sa va spun cum ma simt?

    0
    0

  • Sandra pe 19 Mar 2010, 07:19
    gramatica

    in mod incredibil, "a cuceri" nu se scrie cu doi de "i"...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod