Invata sa traiesti cu ridurile tale!

O industrie intreaga lupta impotriva lor. Sunt oare cu adevarat o drama?
In conditiile in care cel putin jumatate din productia de produse cosmetice din lume are drept scop combaterea, ameliorarea si indepartarea ridurilor, se poate trage concluzia ca sunt un pericol. Asa este oare?

Primele riduri apar in jurul varstei de 25 de ani. Sunt ridurile de expresie care sustin si dau mimica fetei. Pe la 30 de ani acestea se accentueaza si apar si ridurile fine din jurul ochilor, din jurul gurii. Sunt semnul ca timpul a trecut, spun unii. Altii le privesc ca efect a ceea ce esti: mama, sotie, profesor, medic, om de arta, inginer, comerciant, femeie, amanta, iubita, prietena sau colega.
Toate acestea si inca multe altele se vad pe fata ta.

Trebuia sa accepti ca timpul nu sta in loc si ca, mai devreme sau mai tarziu, vor aparea riduri si pe fata ta.
Nu poti accepta ideea? Nu este cazul sa dramatizezi, pentru ca exista si o parte buna a lucrurilor.

Botox - toxina tineretii


In 2000, toxina botulinica a intrat in forta in industria cosmetica. Efectul de relaxare musculara pe care aceasta il produce determina atenuarea ridurilor de expresie. Se poate spune ca prin Botox si prin toate celelalte metode - chirurgie estetica, mai ales - a inceput un adevarat razboi impotriva ridurilor.
Despre aceasta poti citi mai multe aici.

Asuma-ti ridurile!


In ridurile tale din jurul gurii stau toate zambetele, in ridurile de pe frunte sunt gandurile, iar in cele din dreptul ochilor, tot ceea ce ai vazut. Pielea ta vorbeste despre tine!. Renunti la toate acestea?

Actrita Courtney Cox declara ca prefera ridurile si mai putin injectiile cu Botox. Cox sustine ca este mandra de maturitatea ei si ca prefera o fata naturala, nu o masca inghetata. "Am facut si eu injectii cu Botox. M-a convins un medic.
Mi-a spus "Hai sa o facem, aici, aici si poate si aici!" si arata cu degetul pe fruntea mea si in dreptul ochilor. Si am facut acele injectii. Pot sa va spun ca a fost oribil. Parca nu mai era fata mea. Nu puteam sa-mi manifest enervarea ori supararea. Parca nici nu puteam sa mai rad. Oricum, cert este ca aveam sentimentul ca nu imi puteam controla muschii fetei"
, a povestit Courtney Cox, pentru Marie-Claire.
 

Comentarii (12)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Deea pe 2 Oct 2010, 10:59
    Riduri

    Care risuri la 25 ani....Am 12 ani si am deja linii fine care apropo nu sunt atat de fine...:(....Mi e pare stupid ca de la varsta mea deja sa am riduri fine pe la ochi gura si frunte ...:|....Foarte frumos spus : "In ridurile tale din jurul gurii stau toate zambetele, in ridurile de pe frunte sunt gandurile, iar in cele din dreptul ochilor, tot ceea ce ai vazut. "

    0
    1

  • Luana pe 8 Mar 2010, 19:48
    aici :)

    pe luanabuga@yahoo.com

    0
    1

  • Luana pe 8 Mar 2010, 19:47
    Exita reintinerire

    Putem arata cu 7 ani mai tineri sau cu 7 ani mai batrani, la orice varsta, in functie de nivelul de sanatate, de stilul de viata etc. Dar exista si un tratament care combate direct enzima care genereaza ridurile. Se numeste ageLOC. Mama mea si mama prietenei mele cele mai bune folosesc. Daca vrei sa afli mai multe, scrie-mi intr-un email.

    1
    0

  • Elena pe 2 Mar 2010, 10:03
    Raspuns pentru Chyara

    La multi Ani de martisor tuturor femeilor! Chyara, la varsta ta teoretic nu ai avea de ce sa iti faci mari probleme in legatura cu aparitia ridurilor pentru ca acestea se pot atenua printr-un "tratament" corespunzator daca reusesti sa stabilesti mai exact tipul de ten pe care il ai si conditiile acestuia. In principiu, pielea are nevoie atat de hidratare cat si de emoliere daca este uscata. La un ten uscat (in afara factorului genetic, daca este cazul) pot duce atat factorii de mediu inconjurator cat si folosirea gresita a produselor cosmeticea sau "invadarea" pielii cu un cocktail de ingrediente chimice. De asemenea radiatiile ultraviolete (mai ales cand dorim sa ne bronzam), tratamentele cu hormoni, radiografiile dentare, fumatul, utilizarea computerului (radiatiile provenite de la monitor), o dieta necorespunzatoare (atentie la coca-cola!) au o influenta negativa asupra aspectului pielii! Ar fi foarte multe de spus aici, dar pe scurt, supletea pielii este in stransa legatura cu modul de viata: ce mancam, cata cantitatea de apa consumam, daca nu ne expunem exagerat de mult la soare, daca nu fumam sau consumam alcool, daca avem o viata balansata din punct de vedere psihic, daca facem cu regularitate miscare, daca reusim sa dormim 7-8 ore pe noapte si nu in ultimul rand daca folosim produse cosmetice cat mai naturale si cu un continut bogat de elemente nutritive pentru piele... Pentru mai multe informatii poti sa-mi scri si voi incerca sa impartasesc cu tine cateva opinii in domeniul cosmeticii. Mult succes!!!

    0
    1

  • M.T. pe 2 Mar 2010, 00:20
    Ani multi si incarcati de fericire!

    Am 35 de ani. Mi se spune adesea ca arat de 20-25 printre altele si pentru ca inca nu am riduri... Sa fie din cauza ca n-am folosit fondul de ten sau alte produse cosmetice decat extrem de rar?

    1
    0

  • Chyara pe 1 Mar 2010, 13:52
    La multi ani!

    Eu am 20 de ani si am facut riduri..:(.Am slabit brusc si mult(13kg) si nu as vrea sa apelez la botox...dar nici sa raman cu ridurile...Sincer nu stiu ce sa fac... La multi ani si sa aveti o primavara frumoasa ca voi;). Beatrice

    0
    1

  • Stefy. pe 1 Mar 2010, 12:08
    La multi ani!

    O floare si un La multi ani!pentru toate doamnele si domnisoarele.Si special pentru EVA.RO. Stefy.

    0
    1

  • alice pe 1 Mar 2010, 11:30
    injectii cu botox.Danaela,

    Buna,vreau sa-ti zic ca in afara toate cabinetele fac botox etc,aici cand vrei sa lucrezi cu un produs,firma respectiva iti face o pregatire inainte,sa sti cum se foloseste produsul.Cred ca e valabil si la noi.Vezi cine importa-distribuie BOTOX si intreaba.O zi buna.

    1
    0

  • dimitriu maria pe 1 Mar 2010, 11:26
    Invata sa traiesti cu ridurile tale...

    Am o varsta frumoasa 62 ani, am o fata frumoasa, dar un tratament, cred ca mi-ar face o fata mult mai tanara, mai luminoasa .

    1
    0

  • iep pe 1 Mar 2010, 10:35
    la multi ani de martisor

    cu riduri fara riduri avem valoare noi femeile mai mult decit orice creatura de pe pamint,si cred ca suntem nevoite sa facem orice pt frumusetea fizica din pricina barbatilor care se uita doar la exteriorul nostru.un barbat autentic se uita la frumusetea interioara si stie sa aprecieze ridurile ca exprimind maturitatea si taria de caracteral femei cu ...greutate

    0
    1

  • danaela pe 1 Mar 2010, 09:22
    injectii cu botox, acid hialuronic, etc...

    in primul rand LA MULTI ANI ! de Martisor doamnelor si domnisoarelor. lucrez in cosmetica, am un cabinet deschis si cred cel mai tare in bagajul genetic al fiecarui om. nu putem avea toti o figura perfecta. sunt de acord cu injectiile dar nu sunt de acord cu persoanele care exagereaza si ajung la figuri impietrite. nu mai au deloc naturalete. aceste figuri " de sticla " dupa parerea mea ajung sa nu mai transmita nimic din interior, sa fie goale... dar... fiecare are liberul arbitru , iar gusturile nu se discuta. depinde ce considera fiecare om ca este mai important in viata. oricum, nu trebuie sa devina nimeni sclavul OGLINZII. !!!!!!!!!!!!!! si pentru ca tot este deschis acest subiect, as dori sa stiu daca imi poate da cineva o INFORMATIE legata de aceste injectii. eu sunt asistent de farmacie la baza si am facut si o scoala de cosmetica cu grad de pregatire III ( perfectionare ). vreau sa stiu daca in urma unui curs sau... ce as putea sa fac pentru a putea face si eu la mine in cabinet injectii cu botox, acid hialuronic, etc... ma intereseaza daca am voie sa fac asa ceva sau trebuie sa fii obligatoriu medic pentru asta. va multumesc si va astept cu un raspuns.

    0
    1

  • vipar pe 1 Mar 2010, 08:21
    Riduri la 25? Mai degraba la 20...

    Cred ca in ziua de azi ne confruntam cu o relativa imbatranire a pielii de pe la varsta de 20 de ani. Pentru ca am pielea uscata, ziceam ca e doar o problema pentru mine sa am de-a face cu ridurile de la varsta asat, dar nu...Ma uit si la colegel mele care nu au probleme majore cu tenul, dar au riduri..si nu numai de expresie...Deci, cred ca poluarea si alti factori, fie ei interni sau externi, favorizeaza imbatranirea pielii de la varste mult mai mici. Si faptul ca ne-am obisnuit de la 15-16 ani sa folosim fondul de ten, ne face sa regretam existenta acestuia...nu ne mai recunoastem tenul fara machiaj. Mai ales cand vedem ca dedesubt au inceput sa apara riduri. Nu mai putem spune ca vrem sa "imbatranim frumos" pentru ca nu mai are aceeasi valoare ca intrecut. Cautam tineretea eterna, ne amagim in machiaje si ne speriem cand acesta nu mai exista.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod