Frumoasă şi deşteaptă foc! Cine este Neri Oxman, noua iubită a lui Brad Pitt

Tot mai multe surse susţin că Brad Pitt nu mai este singur. Starul ar avea o relaţie cu Neri Oxman, o arhitectă titrată pe care o cunoaşte de şase luni.

Era doar o chestiune de timp până când Brad Pitt îşi va găsi o altă iubire, iar femeia care îi poate lua locul Angelinei Jolie nu putea fi decât foarte frumoasă şi pe deasupra şi foarte inteligentă. Deşi presa a speculat în privinţa reaprinderii iubirii dintre Brad Pitt şi Jennifer Aniston, de dragul unei poveşti frumoase, starul a făcut o alegere neaşteptată.

Potrivit publicaţiei Page Six, actorul în vârstă de 54 de ani are o relaţie cu Neri Oxman (42 de ani), o arhitectă foarte respectată care predă la prestigiosul MIT (Institutul Tehnologic din Massachusetts), o femeie frumoasă şi foarte inteligentă cu care împărtăşeşte pasiunea pentru design şi arhitectură.



Iniţial, s-a scris că ei sunt doar prieteni şi au un hobby comun. Se ştie că Brad Pitt este pasionat de arhitectură şi a înfiinţat fundaţia Make It Right, prin care sunt construite locuinţe ecologice, la preţuri mici, pentru persoanele care au nevoie de acestea în New Orleans. Ulterior, Daily Mail a scris că ei se cunosc de şase luni, iar Brad Pitt apare într-o imagine postată pe Instagram, în timp ce vizita, pe 28 noiembrie, laboratorul media al institutului unde ea este profesor de arte şi ştiinţe media.

Brad Pitt şi Neri Oxman s-au cunoscut graţie unui proiect de arhitectură de la MIT.
Actorul a fost fotografiat alături de şase femei în timp ce vizita institutul, dar Oxman nu apare în cadru. People scrie că Pitt s-a pozat cu Oxman, dar imaginea a fost îndepărtată de pe reţeaua de socializare pe care a fost văzută. O colegă a frumoasei profesoare a descris-o pentru revista citată drept "genială şi minunată".

Conform ziarului britanic Daily Mail, Neri Oxman are toate calităţile pentru a se potrivi cu personalitatea complexă a lui Brad Pitt. În plus, un alt indiciu conduce spre ipoteza unei relaţii între cei doi: într-un interviu publicat în 2017 de W Magazine, Oxman a făcut o referire la Brad Pitt şi la George Clooney, dându-i ca exemple pentru tendinţa oamenilor de a idolatriza modele masculine.
 

Născută la Haifa, în Israel, ea era cunoscută până acum doar în mediile academice. Tatăl ei american, Robert, şi mama ei de origine israeliană, Rivka Oxman, au fost arhitecţi cunoscuţi. După ce şi-a încheiat serviciul militar obligatoriu în armata israeliană, ea a aplicat la o facultate de medicină, însă, după doi ani de studiu la Universitatea Ebraică din Ierusalim, s-a transferat la Technion - Institutul Politehnic din Haifa, unde tatăl ei era profesor.

După ce a studiat la Ierusalim şi la Londra, Oxman a emigrat în Statele Unite, în 2005, pentru a studia cu mentorul ei, teoreticianul în design William J.
Mitchell, la MIT. În 2010, ea a devenit cadru didactic la MIT şi de atunci a rămas la această instituţie.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod