Rachel McAdams a devenit mamă. Vedeta şi-a ţinut secretă sarcina

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Aprilie 2018
Actriţa în vârstă de 39 de ani şi partenerul ei, Jamie Linden, au devenit părinţii unui băieţel.
Site-ul Hollywood Pipeline a anunţat că Rachel McAdams a născut un băieţel, publicând şi o fotografie în care iubitul ei, Jamie Linden, îşi ţine bebeluşul în braţe.

Potrivit Daily Mail, nu se ştie unde a născut actriţa. E! News a anunţat pentru prima oară, în luna februarie, că McAdams este însărcinată. De altfel, vedeta îşi păstrează foarte bine secretul asupra vieţii sale private, iar presa a aflat foarte greu că ea are o relaţie cu Linden.
Primele informaţii despre legătura lor au apărut în aprilie 2016 şi au fost confirmate în iunie acelaşi an.

Niciun reprezentant al vedetei nu a confirmat până acum sarcina vedetei şi faptul că ea a născut.

Actriţa nu a mai avut nicio apariţie pe covorul roşu din luna septembrie. În februarie, ea nu a participat la premiera celui mai recent film în care a jucat, "Game Night", iar absenţa sa a suscitat primele speculaţii asupra sarcinii, notează Daily Mail.

În 2009, Rachel McAdams mărturisea pentru People că îşi doreşte mult să devină mamă. "Ar fi grozav să am copii.
Abia aştept să se întâmple într-o zi."
Ea a mai spus că speră ca aceştia să semene cu mama sa: "Mama mă inspiră mult.
Este asistentă şi e foarte grijulie şi drăguţă. Ea m-a lăsat să fiu cine sunt. Sper să iau din calităţile ei şi să fiu la fel de bună ca ea".


În 2010, McAdamss a declarat pentru publicaţia InStyle: "O parte din mine este foarte legată de ideea de a avea copii. Depinde dacă voi găsi persoana pe care mi-o doresc."

Rachel McAdams a mai avut o relaţie de patru ani cu partenerul ei din "Notebook", Ryan Gosling.
Cei doi s-au cunoscut în 2003, în timpul filmărilor pentru această producţie, şi s-au despărţit în 2007. În 2010, actriţa a început o relaţie cu Michael Sheen, pe care l-a cunoscut la filmările pentru "Midnight in Paris", regizat de Woody Allen. Cuplul s-a despărţit în 2013, după trei ani.Foto: Hepta
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod