Fiul Victoriei Beckham e băiat de casă: Brooklyn găteşte singur

Obişnuit să meargă la cele mai luxoase restaurante, puştiul în vârstă de 16 ani se descurcă în bucătărie. El s-a pozat în timp ce îşi făcea o pizza.

Chiar dacă părinţii săi sunt celebri şi a avut acces la cele mai rafinate meniuri, fiul cel mare al soţilor Beckham pare un băiat cu capul pe umeri şi cu înclinaţii promiţătoare spre arta culinară. Brooklyn pare atras de gastronomie şi ar putea avea un viitor interesant în domeniul show-urilor de gătit.

Adolescentul a postat recent câteva imagini cu el în timp ce îşi făcea singur o pizza, la un cuptor cu lemne din curte. "Următorul Gordon Ramsey!", a scris el, entuziasmat, lângă fotografia în care apare în timp ce bagă lopata cu blatul de pizza la foc.



Îmbrăcat simplu, cu un tricou negru şi purtând o şapcă vişinie cu cozorocul întors la ceafă, Brooklyn pare un băiat normal, cu preocupări fireşti ale vârstei, dar mult mai echilibrat şi mai matur decât alţi tineri celebri. Foarte atras de sport, cel mai mare copil al familiei pare însă decis să-i calce pe urme tatălui său şi să înceapă o carieră de fotbalist.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
9 Aprilie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod