Fiţe de vedetă: Jennifer Aniston, acuzată că are apucături de divă la filmări

Actriţa a strălucit la gala de decernare a premiilor Oscar. Cineva susţine, însă, că atunci când lucrează ea se crede tot pe covorul roşu. Vedeta din serialul "Friends" este acuzată că se poartă ca o divă la filmări, preferând să locuiască şi să mănânce singură, departe de echipa cu care filmează.

În ultimele săptămâni, Jennifer a filmat în statul american Connecticut pentru o peliculă bazată pe scenariul lui Emore Leonard, al cărei titlu nu a fost încă anunţat.
O sursă a declarat pentru presa de peste Ocean că actriţa mănâncă singură şi locuieşte la câţiva kilometri distanţă de locul în care se filmează scenele, unde restul echipei stă în rulote.

"În fiecare zi, la prânz, întreaga echipă merge la o cafenea şi mânâncă, oamenii stau de vorbă cam o oră", a spus sursa pentru Radar Online. "Dar singura persoană care nu mănâncă cu ceilalţi este Jen. Ea îşi ea ceva la pachet şi apoi o întinde", a adăugat persoana citată.



Sursa din interiorul echipei a mai spus că Aniston locuieşte la distanţă de locul în care au loc filmările şi se deplasează cu un SUV scump.

"Toţi actorii merg cu microbuzele producătorilor când se duc la masă, dar Jen are propriul ei SUV luxos. Nu numai că stă departe de locul în care filmăm, dar ea pleacă în fiecare zi pentru a mânca singură", a mai spus insiderul citat de Radar Online.



Persoana respectivă o acuză pe Jennifer Aniston că are ifose de vedetă şi că atitudinea ei este demotivantă pentru echipă: "Comportamentul ei este un semnal clar pentru toată lumea că nu este abordabilă. Şi nu este necesar să fie aşa. Nu există vreun motiv pentru care ea să fie mai presus decât ceilalţi."



Pelicula va fi lansată în 2014, iar din distribuţie fac parte Isla Isla Fisher, Tim Robbins şi Will Forte, noteză ziarul britanic Daily Mail.



Jennifer Aniston a fost în centrul atenției la ceremonia de acordare a premiilor Oscar, unde a fost fotografiată pe covorul roşu, în timp ce îi aranja cu grijă papionul logodnicului ei, Justin Theroux.



Actriţa a împlinit 44 de ani pe 11 februarie.

În 2011, ea a fost votată într-un sondaj realizat în comun de Yahoo! şi revista Fitness drept vedeta cu corpul pe care şi-l doresc cele mai multe femei.
În 2009, Jennifer Aniston a fost desemnată cea mai sexy femeie de la Hollywood, într-un top realizat de revista Details, destinată bărbaţilor.

Jennifer Aniston s-a logodit în luna august a anului trecut cu actorul Justin Theroux, acesta putând fi cel de-al doilea soţ al actriţei, după Brad Pitt, cu care s-a căsătorit în anul 2000. Ea a divorţat de Brad Pitt în 2005, după apariţia în presa hollywoodiană a unor informaţii potrivit cărora acesta a înşelat-o cu Angelina Jolie.
După despărţirea de Brad Pitt, vedeta a avut mai multe relaţii de scurtă durată, printre altele cu actorul Vince Vaughn, modelul britanic Paul Sculfor şi cântăreţul John Mayer.

Jennifer Aniston a devenit cunoscută graţie rolului Rachel Green din serialul de comedie "Friends", difuzat timp de zece sezoane de postul NBC începând din 1994.

Pentru acest rol, actriţa americană a primit numeroase premii importante, inclusiv un Emmy şi un Glob de Aur.

După încheierea acestui serial a început să joace şi în filme pentru marele ecran, apărând în comediile romantice "Dumnezeu pentru o zi" (2003), "Rutina, bat-o vina" (1999), "Surpriză: Vine Polly!" (2004) şi "Despărţiţi, dar împreună" (2006). În ultimii ani, actriţa a avut o tentativă de a juca şi în alte genuri de filme, precum thriller-ul "Fără control" (2005), după care a revenit la stilul comediilor romantice.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 Februarie 2013
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • laura pe 27 Feb 2013, 19:10
    PFFFF....

    ce proasta e " persoana " care a declarat asta...sigur Jen vrea sa se relaxeze ,citi dintre voi nu doriti sa mincati in liniste ..sa va relaxati ? eu DA ! dar daca Jen are astfel de " prieteni " în echipa atunci e foarte desteapta,stie ce face ca se cara de linga idioti din astia ce dau cu birfa si cu presupusul....

    3
    0

  • Roni pe 27 Feb 2013, 18:46
    criticind un om dupa asa ceva, denota faptu, ca acea persoana este mult mai rau decit eticheta care o pune...

    cred ca este acea persoana plina de invidie si ar vrea sa ii ea locul. Nu am vazut nimic rau in tot ce sa descris. Ca maninca singura, treaba ei, ce e rau in asta. Ca pleaca mereu acasa si nu doarme intr-o rulota, pai ma scuzati aici deja exagerati cu criticile prostesti.

    3
    0

  • alexandra pe 27 Feb 2013, 13:33
    ce?

    daca prefera sa manance singura inseamna ca are apucaturi de diva? ca beneficiaza de "alt tratament"? americani idioti...

    3
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod