Familia perfectă a lui Enrique Iglesias: O relație de 20 de ani cu Anna Kournikova și 3 copii adorabili

Fosta tenismenă Anna Kournikova a distribuit pe Instagram câteva fotografii rare cu gemenii săi și ai partenerului său, Enrique Iglesias. Lucy și Nicholas au împlinit patru ani pe 16 decembrie.

Citește și: 
Matthew McConaughey i-a mărturisit lui Reese Witherspoon că a fost prima vedetă de care s-a îndrăgostit, după ce a văzut-o în filmul „Man In the Moon”


Anna a postat pe Instagram patru imagini cu cei doi copii, împreună cu cifra patru și un emoji în formă de inimă.


Într-una dintre fotografii, Nicholas apare purtând o bluză cu Mickey Mouse, iar într-o altă imagine, sora sa geamănă, Lucy, apare cățărată pe o scară dintr-un loc de joacă, purtând o fustă din tule și tricou. 


Enrique, în vârstă de 46 de ani, a comentat la postarea partenerei sale cu o serie de emoji în formă de inimă.

Cele două vedete mai au împreună o fiică pe nume Mary, care va împlini doi ani la începutul anului viitor.


Starul pop a dezvăluit recent că cei trei copii ai săi au văzut videoclipul în care el și mama lor, Anna Kournikova, s-au cunoscut. Enrique și Anna s-au întâlnit prima dată în 2001, când ea a apărut în videoclipul „Escape” al starului spaniol.

„Cred - de fapt sunt sigur - că ei au văzut deja videoclipul”, a declarat Iglesias în timpul show-ului SiriusXM.

„Atunci când aud o melodie de-a mea îmi recunosc vocea, ceea ce este foarte cool”, a declarat el.
„Dar când văd videoclipul, cred că sunt puțin bulversați. 'Ce caută mama acolo?'. Este uimitor să le observi expresiile”, a adăugat Enrique.


Anna Kournikova și Enrique Iglesias formează un cuplu de 20 de ani și se numără printre cele mai discrete cupluri de vedete. Ei nu au făcut niciodată declarații despre relația lor și nu se știe dacă sunt sau nu căsătoriți, deși fosta tenismenă are pe Instagram numele Anna Kournikova Iglesias. Ea postează adesea imagini cu cei trei copii, însă publică foarte rar imagini în care apare alături de partenerul său de viață. 



Într-unul dintre filmulețele postate pe Instagram, gemenii cuplului vorbesc limba rusă, iar într-un alt video Anna vorbește în engleză și rusă cu Mary, mezina familiei.

Înaintea relației cu Iglesias, Kournikova a format un cuplu cu jucătorul de hockey Pavel Bure. 

În anul 2017, cântărețul spaniol și tenismena de origine rusă au anunțat că au devenit părinții unei perechi de gemeni, pe nume Nicholas și Lucy.

În ianuarie 2020 a venit pe lume cel de-al treilea copil al lor, Mary.

Foto: Hepta; Instagram/annakournikovaiglesias
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
17 Decembrie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod