Horoscopul săptămânii 27 decembrie-2 ianuarie. O întâlnire îi va schimba viața Taurului

O întâlnire îi va schimba viața Taurului în aceste zile.


Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dragoste

Este o săptămână bună pentru a te ocupa de problemele de casă și familie. Este important să ajungeți la un consens, pentru ca atmosfera să fie călduroasă și afectuoasă.

Prioritatea ta va fi să ai grijă de cei dragi, în special de partenerul/a de viață.

Cu toate acestea, relația ta va întâmpina unele dificultăți, deoarece nu ești capabil/ă să-ți asculți partenerul/a. Există riscul să spui cuvinte dure și să stârnești controverse.

Bani

La sfârșitul săptămânii, banii sunt un subiect enervant.

Dacă vrei să eviți conflictele, fă-te bine înțeles/easă în ceea ce privește gestionarea bugetului.

De asemenea, să nu crezi că cheltuielile tale vor trece neobservate. Deși acest lucru ți se pare nedrept, încearcă să fii mai cumpătat/ă. Scapă de marea dorință de a cheltui.

Dacă te simți coplești/ă de vină, fă-ți o promisiune, chiar dacă știi foarte bine că nu te vei putea ține de ea.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dragoste

Trebuie să te lași purtat/ă de bucuria momentelor unice.

Dacă ești singur/ă, vei interacționa cu multe persoane și vei radia. Relațiile și întâlnirile din aceste zile vor juca un rol important pentru tine.

Înțelegerea și complicitatea vor fi fundamentale pentru relația ta.

Bani

Te poți ocupa liniștit/ă de obiectivele tale atât profesionale, cât și financiare.

Te afli într-o mică criză financiară și ar trebui să ceri sfaturi de la persoane de încredere. Trebuie să spui adevărul celor mai apropiați și te vor ajuta.

Un management atent și cheltuieli mai stricte e tot ce ai nevoie pentru a scăpa de orice emoție legată de bani.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dragoste

Dorința și nevoia de schimbare radicală te determină să analizei o mulțime de lucruri în această săptămână, în special relațiile tale existente.

Vei fi tentat/ă să provoci situații neobișnuite, cu totul diferite față de ce ai trăit până acum.

Cuplul din care faci parte este supus unui mare test acum!

Bani

Creșterea puterii de cumpărare îți dă speranță.

În această ultimă săptămână din decembrie primești vești bune, situația ta financiară merge bine.

Veniturile îți permit să achiți cheltuielile zilnice, dar, mai presus de toate, îți oferă posibilitatea de a ieși mai mult și de a te distra fără a fi nevoit/ă să-ți faci griji de cât costă.

Plătești zâmbind, profiți fără să calculezi!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dragoste

Cu discreție și pași blânzi îți vei îmbunătăți viața sentimentală în această săptămână.

Tactul, simțul tău de discreție și finețea vor fi eficiente, te vor ajuta să rezolvi problemele într-un mod pozitiv, fără tam-tam.

Dacă ești singur/ă, ești foarte conștient/ă că succesul și fericirea pe termen scurt nu e pentru tine.

Vei întâlni sityații care îți vor permite să îți perfecționezi strategiile de cucerire.

Bani

Fericire absolută! Ce poate fi mai frumos decât să nu ai grija banilor?

O duci bine pe plan financiar și nu se zăresc schimbări prea curând în această privință.

Dacă ai avut cheltuieli mai mari recent, cel mai probabil îți vei reîntregi rapid bugetul datorită afacerilor productive pe care le faci.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dragoste

Semnalăm sosirea unei săptămâni frumoase din punct de vedere amoros!

Ai o imaginație bogată atunci când vine vorba de a-ți împărtăși sentimentele.

Este exclus să pui capăt relațiilor, ești decis/ă să ți le condimentezi.

Dacă ești singur/ă, ia legătura cu ceilalți și singurătatea va lua sfârșit. Nu trebuie să te cuplezi cu cineva pentru a fi fericit/ă.

Bani

După o perioadă de tensiune, acum situația începe să se relaxeze și intri în sfârșit într-o etapă de stabilitate care îți va oferi liniștea de care aveai nevoie. Acest lucru va fi și mai vizibil pentru Leii care lucrează în comerț.

Săptămâna aceasta va fi grozavă, comenzile și vânzările vor crește vertiginos. Și așa va continua să fie o vreme, deoarece este o influență astrală pe termen lung. Profită de ea!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dragoste

Este o săptămână bună pentru a răspunde nevoilor partenerului de viață și pentru a-l asculta, cel mai probabil are nevoie de sprijinul și înțelegerea ta. Faptul că îl/o asculți îi va face o mare favoare.

Te vei putea ocupa de noile planuri și proiecte pe care le ai alături de oamenii dragi în cea mai plăcută atmosferă.

Te simți confortabil în relația pe care o ai, este momentul perfect pentru a te bucura și pentru ca armonia și calmul să domnească în jurul tău.

Bani

Este un moment bun pentru a-ți folosi marea creativitate la locul de muncă, astfel te vei dezvolta atât profesional, cât și financiar.

Este important să profiți de calitățile tale artistice și creative și să te bucuri de ele, deoarece este un moment foarte practic care îți va oferi o viziune importantă în viața ta.

Dacă aveai unele îngrijorări legate de bani, acum acestea încep să dispară rând pe rând.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dragoste

Te vei putea bucura de compania unor persoane apropiate și înrudite alături de care ai întotdeauna momente speciale.

Dacă ești singur/ă, proiecția ta socială este în plină expansiune, așa că profită de ea!

Dacă ai pe cineva alături de tine, te vei asigura că toate proiectele comune sunt fructuoase. Angajamentul și căldura din cuplu sunt foarte importante pentru tine.

Bani

Este o săptămână în care trebuie să pui accentul pe chestiunile legate de obiectivele tale profesionale și financiare pe care le ai acum în viața ta.

Poți ajunge la inima multor oameni influenți prin bunătatea și disponibilitatea ta de a ajuta.

Poți rezolva multe probleme, este important să scapi de ele pentru a evita să le porți pe umeri și în noul an.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dragoste

Este o săptămână bună pentru a pune bazele și a centraliza toate acțiunile de familie care sunt în desfășurare. Este important să simți căldura căminului și a oamenilor pe care îi iubești.

Te bucuri de o energie bună și te bucuri de faptul că poți împărtăși planurile și proiectele tale cu persoana iubită.

Dacă ești singur/ă, cel mai important lucru este să împărtășești bucurie și bunătate cu ceilalți. Empatia ta trebuie observată și astfel te vei simți mai aproape de toată lumea, dar în special de o anumită persoană.

Bani

Va fi o săptămână de extindere a cunoștințelor într-un mod ingenios și în același timp foarte practic, care te va ajuta să-ți eficientizezi sarcinile și acțiunile pe care le desfășori la locul de muncă sau în afaceri.

Nu te aștepta ca situația ta financiară să se îmbunătățească brusc, e nevoie de timp și răbdare pentru a putea pune în practică tot ce ai învățat. Sunt semne bune!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragoste

Dacă ești singur/ă, săptămâna aceasta ar trebui să-ți urmezi instinctul, deoarece el te va duce la întâlniri cu oameni interesanți pe care poți ajunge să-i iubești foarte mult.

Dacă ești implicat/ă într-o relație, poți visa departe, deoarece îți vei da seama că tot ce ți-ai dorit s-a împlinit. Bucură-te de aceasta perioadă bună și începe anul cu obiective și mai mari!

Bani

Te afli într-un moment cu totul special pentru a-ți pune bazele în viața ta, în principal în profesie și în câștigurile pe care le obții din aceasta.

Modul tău de a acționa trebuie să fie senin și calm.

Va fi o perioadă în care vei simți că este potrivit să te concentrezi pe abilitățile tale înnăscute de a da tot ce ai mai bun și, prin urmare, să-i ajuți și pe alții în scopurile și problemele lor.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dragoste

Anul nou vine cu vești bune pentru tine. Chiar din primele zile ale lui ai putea avea ocazia să întâlnești pe cineva deosebit de special.

Dacă ești implicat/ă deja într-o relație, nu ar strica să lași mai mult de la tine în unele situații, mai ales atunci când nu ești convins/ă că ai dreptate.

Spre sfârșitul săptămânii, o rudă apropiată va veni cu o veste.

Bani

Nu ar strica să începi să faci unele economii încă de la început de an. Ai avut destule cheltuieli în ultima perioadă și va mai dura ceva până îți vei reîntregi bugetul.

Joi sa vineri, cineva va veni cu o propunere tentantă pentru tine, poate fi vorba despre o afacere sau despre un nou loc de muncă mai avantajos. E important doar să fii dispus/ă să ieși din zona de confort!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dragoste

Nu ar strica puțin mai multă grijă față de partenerul/a de viață. Se poate spune că relația dintre voi s-a răcit tocmai din cauza indiferenței sau a timpului pe care i-l acorzi.

Dacă ești singur/ă, se poate ca spre sfârșitul săptămânii să cunoști pe cineva care te va dezamăgi. Încearcă să afli cât mai multe lucruri despre oameni înainte de a începe o relație cu ei.

Bani

Nu o duci rău cu banii, dar nici bine. Se poate ca în primele zile alea aceste săptămâni să ai unele pierderi, care apoi o să fie urmate de unele câștiguri.

Cumva situația ta financiară va rămâne stabilă.

Dacă ești implicat/ă în afaceri, ai grijă la escroci! Sunt mulți care vor să te prindă în capcană.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dragoste

Va fi o săptămână bună pentru tine, chiar dacă te așteptai la mult mai mult.

Probabil ridici ștacheta foarte sus și partenerul/a de viață te dezamăgește. Poartă o discuție sinceră și deschisă cu acesta și îți vei da seama unde greșești.

Dacă ești singur/ă, situația nu te deprimă deloc, ci chiar te face fericit/ă.

Bani

Nu o duci prea bine cu banii din cauza unor cheltuieli recente. Urmează o perioadă în care trebuie să-ți refaci bugetul, iar acest lucru presupune unele eforturi.

Încearcă să rărești ieșirile în oraș, călătoriile și vizitele în mall, va fi mult mai bine așa!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod