EXCLUSIV Neti Sandu, despre horoscopul anului: „În 2013, românii vor fi mai creativi!“

Neti Sandu este, poate, cel mai renumit astrolog din România, alături de Urania. Ea prezintă horoscopul la Pro TV de 17 ani, însă în tot acest timp, viaţa lui Neti Sandu nu s-a schimbat foarte mult.

Vedeta spune că datorită jobului a învăţat să se descurce mai bine la capitolul relaţii interumane, dar, cu toate că este astrolog, nu-şi ghidează viaţa după stele.

eva.ro: Realizezi horoscopul de 17 ani. Cum s-a schimbat viaţa ta în tot acest timp?

Neti Sandu:
Foarte mult nu s-a schimbat, datorită ritmicităţii în care trăiesc: direct-ul în fiecare zi, la aceeaşi oră, în aceeaşi echipă. Am acelaşi stil de viaţă, nu m-am mutat de unde locuiesc. În schimb, cred că am învăţat în timp să mă descurc mai bine la capitolul relaţii interumane.

Îţi ghidezi viaţa după stele?

Nu, nici măcar eu nu am pretenţia să spun cu precizie ce voi face, ştiu ce aş putea să fac, dar oare sunt în stare? După atâţia ani, mi se mai reproşează că prognoza nu a coincis întotdeauna cu realitatea, însă oamenii trebuie să înteleagă faptul că una este conjunctura ofertantă şi alta este ce sunt eu capabil să fac.

Atunci când o zi este bună, toţi putem să facem un anumit lucru, dar nu toţi suntem în stare, din cauza blocajelor pe care ni le creăm singuri la nivel mental.

Dacă le-am depăşi, am putea profita de conjunctura benefică.
 
Ce presupune meseria de astrolog şi cum ai ajuns să o practici?

M-am apucat din curiozitate, după revoluţie. Voiam să fac ceva nou şi să profit de libertate. Iniţial, am vrut să aflu despre ce este vorba şi, încetul cu încetul, am văzut că astrologia este un domeniu atât de vast şi de fascinant, încât m-am apucat de studiat, de parcă intrasem la facultate.

Sunt o fire meditativă şi sunt curioasă să ştiu cum se trăieşte, de ce se întâmplă anumite lucruri, iar astrologia se plia foarte bine pe cerinţele mele interioare. Este o modalitate de a cunoaşte universul uman şi în raport cu factorii care ne fac să fim aşa.

Astrologia a fost o pasiune care s-a transformat în job şi, cu cât trece timpul, cu atât îmi îmbogăţesc cunoştinţele şi pot să verific dacă ceea ce am estimat se adevereşte sau nu.



Îţi doreşti să te reprofilezi? Te vezi făcând şi altceva?

Dacă ar fi nevoie, oricând, aş merge pe încercate.

Bunăvoinţă şi conştiinciozitate am din plin. Dispun de anumite calităţi de bază şi, dacă trebuie sau dacă-mi place, cred că m-aş putea adapata să fac şi altceva.

Care sunt planurile tale pentru anul 2013?

Nu-mi propun nimic special, aştept să văd ce direcţii sunt şi o să mă orientez în spaţiu să văd dacă este nevoie să fac ceva în plus sau dacă ceea ce fac deja e de ajuns. N-am un proiect deosebit sau vreo nevoie interioară de îndeplinit.

Cum va fi anul 2013, din punct de vedere astrologic?

Din iunie 2012 până în iunie 2013 este anul norocos al Gemenilor, alături de celelalte două semne de Aer, adică Balanţa şi Vărsătorul, precum şi Săgetătorul, aflat în opoziţie cu Gemenii, plus Leul şi Berbecul. Să nu uităm de cei care au ascendentul în aceste zodii – conjunctura este una favorbailă şi pentru ei.

Din iunie 2013 până în iulie 2014, Jupiter intră în Rac şi premianţii zodiacului sunt cei din triunghiul semnelor de apă, adică Racul, Scorpionul şi Peştii, precum şi Capricornul, semnul opus Racului, Fecioara şi Taurul.
Bineînţeles, cei cu ascendentul într-una din aceste zodii vor fi şi ei la fel de norocoşi.

Care sunt previziunile marcante pentru România?
 
România este în zodia Vărsător şi atunci ar trebui să fie mult mai creativă în 2013, să pună accentul pe latura artistică şi să se preocupe mai mult de latura de distracţie, de timpul liber şi de bunele relaţii intreambasade.

La nivel diplomatic se pot întampla nişte lucruri, poate noi protocoale care să faciliteze comunicarea. În zona aceasta ar trebui pus accentul, la nivel interstatal.

Ascendentul României este în Rac, iar Jupiter intră în zodia Racului şi face aspecte armonioase de la jumătatea anului viitor. Ne aşteptăm ca ţara noastră să fie mai bine văzută în exterior, iar situaţia ar trebui să se îmbunătăţească şi pentru noi sau măcar să uităm de rate, boli şi alte neajunsuri.

NOTĂ: Preluarea acestui articol se poate face numai cu menţionarea sursei prin link valabil

 
(iulian.ioncea@imedia.ro)
1 Ianuarie 2013
 

Comentarii (9)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • maria dumitru pe 28 Oct 2013, 14:31
    v-am vazut la "DOAMNE DE POVESTE"

    Am ramas impresionata de povestea d-voastra . Fiecare dintre noi are o poveste de viata ,cu bune si rele. E bine sa ne pastram zambetul si optimismul dar eu una numai reusesc aproape de loc in ultimimul timp . Nici povestea mea de viata nu este chiar simpla.... doua divorturi mi-au marcat viata .Sunt nascuta pe 7 noiembrie 1959 ,i-mi pare rau ca nu stiu ora ,cu aproximatie sunt nascuta sambata noapte , dupa ora 23 .M-am uitat intr-un tabel odata si-mi iesise ascendentul pe feciora si din putinele mele cunostinte de astrologie mi se parea ca mi se potriveste.....probabil m-a ajutat sa cred asta si asemanarea cu tatal meu care era nascut pe 1 septembrie 1934. Va apeciez mult si va doresc sa aveti parte de sanatate si prieteni buni. MAURA

    0
    0

  • vieriu maria pe 23 Oct 2013, 15:25
    NETI SANDU

    Va urmaresc cu mult drag in fiecare dimineata. As putea avea horoscopul fiului meu nascut pe 27 septembrie 1987 ora22,Pe adresa mea de email?Va multumesc

    0
    0

  • crinna pe 24 Sep 2013, 21:23
    ee tare

    Mereu ma uitam cu tata in fiecare dimineata la doamna nety cu horoscopul doar sa facem mistouri tata de mine si eu de tata ,,pt ca niciodata nu ni se intampla nimic din ce spunea domna nety

    0
    0

  • camy pe 9 Feb 2013, 11:36
    ba mie chiar mi s-a intamplat ce a zis neti!

    am mai spus si o voi repeta..cu o zi inainte s il sune cineva pt un loc d munca in afara neti spunea l balanta k ,vei primi o veste,o confirmare p care o astepti d f mult timp...va fii o calatorie peste granita,poate chiar in interes d serviciu,,, si va pot jura k l-a sunat un prieten care ne promisese k il ia in italia l munca...nici eu nu prea credeam dar d at am vazut k chiar merita...acum clar k nu se poate intampla acelasi lucruu cu toti din balanta spre exemplu.....cert e k d f multe ori mie una lucrurile spuse d ea mi s-au adeverit! cine vrea crede cine nu...nu...bravo neti....esti cea mai buna respect pt ceea ce faci....

    1
    0

  • lucian pe 7 Ian 2013, 01:18
    buna

    nu inteleg de unde scoate horoscoapele doamna neti.....nimika nu zice adevarat de cand ascult eu horoscop si la pro tv si.....este praffffff nimica nu zice bine....:)))))))) serios vorbesc!!!!

    0
    1

  • lili ursu pe 4 Ian 2013, 10:49
    horoscop

    LA MULTI ANI ,SANATATE,BUNASTARE SI BELSUG ! 17 SEPT.1955

    0
    0

  • Rosca Ileana pe 2 Ian 2013, 23:20
    Buna zoua

    La multi ani! Multa sanatate in noul an. n. 6 aprilie 1975 Va multumesc

    1
    0

  • Maria Radu pe 31 Dec 2012, 19:41
    Draga doamna Nety

    LA MULTI ANI! Sunteti o scumpa, va urmaresc in fiecare dimineata cu interes. Felul d-voastra de a vorbi este inconfundabil, va iubim toti din familie. V-as ruga sa-mi trimiteti horoscopul pe adresa mea de mail. Sunt nascuta in 03 sept. 1970 la ora 2.30 dimineata. Multumesc din suflet.

    5
    0

  • Belu Maria pe 31 Dec 2012, 08:50
    Buna diminea doamna NETI SANDU

    LA MULTI ANI! Pot spune ca sunt indragostita de felul dvs. de a fi. Mi-ar place sa primesc HOROSCOPUL pe adresa mea de ID . Sunt a fana a urmari coordonatele horoscopului zilnic. Sunt GEMENI n.10 iunie 1947. Va multumesc

    5
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod