Eva Longoria, fără machiaj: Vedeta e de nerecunoscut

Actrița a renunțat pentru o zi la exerciții și a preferat să se răsfețe puțin la un salon de înfrumusețare


Eva Longoria şi soţul ei, Jose "Pepe" Bastón, au anunţat prin intermediul publicaţiei HOLA! USA că au devenit părinţi. Vedeta serialului "Desperate Housewives/Neveste disperate" a declarat că fiul ei, Santiago Enrique Bastón, s-a născut pe 19 iunie şi că acesta este "o minunată binecuvântare". Copilul a venit pe lume la cunoscutul centru medical Cedars-Sinai din Los Angeles şi a cântărit la naştere 3,09 kilograme.

Eva Longoria l-a cunoscut pe mogulul Jose Bastón (50 de ani), preşedintele grupului Televisiva, cea mai mare companie de media din America Latină, în 2013 şi s-au căsătorit în 2016.

Bastón a mai avut patru copii cu fosta sa soţie, Natalia Esperón: Natalia şi tripleţii Mariana, Jose şi Sebastian, însă acesta din urmă a murit la câteva zile de la naştere.

Eva Longoria se află la al treilea mariaj.

Ea a mai fost căsătorită cu actorul Tyler Christopher şi jucătorul de baschet Tony Parker.

Eva Longoria a reluat parteneriatul cu brandul francez de produse cosmetice L'Oreal Paris, al cărei imagine o reprezintă. Ea are și două filme în faza de postproducție: drama-comedie "All-Star Weekend" și "Dora The Explorer".

Actrița a devenit celebră graţie personajului Gabrielle Solis din serialul de televiziune "Neveste disperate/ Desperate Housewives", pentru care a obţinut nominalizări la Globurile de Aur şi premiile Sindicatului actorilor americani.
Longoria a mai jucat în filme precum "Numai peste cadavrul ei/ Over Her Dead Body" (2008) şi "For Greater Glory: The True Story of Cristiada" (2012). De asemenea, ea a dat voce unui personaj din animaţia "Arthur Christmas" (2011). În perioada 2015 - 2016, Longoria a jucat în sitcom-ul NBC "Telenovela" şi a fost producător executiv pentru serialul "Devious Maids".


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod