Eleganță și seducție, la 52 de ani: Demi Moore nu-și trădează vârsta

După perioada tulbure pe care a traversat-o în urma divorțului de Ashton Kutcher, actrița americană e din nou în formă.

Nu este prima dată când despre Demi Moore se spune că nu-și arată vârsta. Deși a trecut prin momente mai puțin faste, după ultimul divorț, actrița și-a regăsit echilibrul și pare să trăiască acum o a doua tinerețe.

La 52 de ani, pe care îi va împlini luna viitoare, fosta soție a lui Bruce Willis, Demi arată excelent și pare cu un deceniu mai tânără. Lucru vizibil și la cea mai recentă apariție publică a vedetei, la un eveniment caritabil de sprijinire a tinerilor defavorizați, desfășurat miercuri într-un hotel din Los Angeles.

Îmbrăcată într-o rochie neagră șic, Demi Moore a adăugat o pată de culoare, un colier turcoaz, și o notă de eleganță cu ochelarii cu ramă neagră.



A fost una dintre rarele apariții publice ale actriței, care în ultima vreme s-a dedicat sprijinirii fiicei sale, Tallulah, internată într-o clinică de dezintoxicare specializată în tratarea dependenţei de droguri şi alcool.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Octombrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod