Eleganță și seducție, la 52 de ani: Demi Moore nu-și trădează vârsta

Într-una dintre puținele sale apariții publice, actrița americană a participat la un eveniment caritabil, în Los Angeles


Înainte de internare, Tallulah a participat la câteva şedinţe organizate de Alcoolicii Anonimi, după ce una dintre surorile ei, Scout Willis, ar fi surprins-o în timp ce priza cocaină. În iunie, Tallulah i-a mărturisit mamei sale că este dependentă de droguri, iar aceasta a convins-o să se interneze într-o clinică de dezintoxicare.

În urmă cu doi ani, Demi Moore s-a internat şi ea într-o clinică de dezintoxicare din Utah, unde a primit tratament contra stresului şi a epuizării, după despărţirea de fostul ei partener de viaţă, actorul Ashton Kutcher.

Demi Moore şi Ashton Kutcher, care s-au separat în noiembrie 2011, au obţinut oficial hotărârea de divorţ, în noiembrie 2013, la tribunalul superior din Los Angeles, la peste un an după ce starul din "Doi bărbaţi şi jumătate" a făcut demersurile pentru a pune capăt căsătoriei.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Octombrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod