Seal şi Heidi Klum au divorțat oficial

Un judecător din Los Angeles a aprobat, marţi, încheierea căsniciei celor două vedete, care s-au despărţit în 2012 după un mariaj de şapte ani.

Un judecător de la Tribunalul Superior din Los Angeles a finalizat divorţul dintre modelul german Heidi Klum şi cântăreţul american Seal, după ce cele două vedete, care s-au despărţit în 2012, după şapte ani de mariaj, au ajuns la o înţelegere în luna iulie, informează contactmusic.com.

Decizia magistratului nu a inclus detalii depre partajul şi custodia celor două fiice, Leni, în vârstă de zece ani, şi Lou, în vârstă de patru ani, şi a celor doi fii, Henry, în vârstă de opt ani, şi Johan, în vârstă de şapte ani, ai fostului cuplu.

La câteva luni după despărţirea din 2012, Seal a acuzat-o pe fosta sa soţie că l-ar fi înşelat cu Martin Kirsten, garda de corp din acea perioadă a lui Heidi Klum.

Modelul german a avut o relaţie cu Kirsten timp de 18 luni şi s-au despărţit în ianuarie, relatează Mediafax.

"Deşi nu mă aşteptam la altceva din partea lui (Martin Kirsten, n.r.), m-aş fi aşteptat ca Heidi să dea dovadă de mai multă eleganţă şi să aştepte până ne despărţeam înainte de a decide să se culce cu el. Dar cred că toată lumea are acum răspunsul pe care l-a tot aşteptat în ultimele şapte luni", a declarat Seal, în vârstă de 51 de ani, la câteva luni de la separarea de soţia sa.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod